Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011 13:33

Επίθεση του Σπάρτακου στον Σκάϊ και τον Α. Πορτοσάλτε

portosalte«Σπάρτακος»: «Εγκληματικό Σωματείο η ΓΕΝΟΠ ή...εγκληματική δημοσιογραφία;;;»
Με έκπληξη και οργή παρακολουθήσαμε στο Δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΙ, στις 16-2-2011, τον κ. Άρη Πορτοσάλτε να χαρακτηρίζει τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ¨εγκληματικό Σωματείο¨, (υπονοώντας μήπως ότι οι χιλιάδες των εργαζομένων που ανήκουν σε αυτό είναι εγκληματίες;)

Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο Δελτίο έχει ποσοστά τηλεθέασης ..

που αγγίζουν αυτά της νικοτίνης, δεν απαλλάσσει τον δημοσιογράφο και το κανάλι από τις τεράστιες ευθύνες τους. Δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι η ανεπάρκεια ή η «επιλεκτική άγνοια» του κ. Πορτοσάλτε.

Για κάθε λογικό άνθρωπο σ΄αυτή τη χώρα, η υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας απέναντι σε αδίστακτα ιδιωτικά συμφέροντα, αποτελεί υποχρέωση και καθήκον του συνδικαλιστικού κινήματος. Για τον ΣΚΑΙ και τον κ. Πορτοσάλτε αυτό αποτελεί ¨εγκληματική ενέργεια¨ και θα πρέπει να είναι οι μόνοι που πρεσβεύουν κάτι τέτοιο.

Πιστεύαμε πως έχουμε συνηθίσει στις αήθεις επιθέσεις της κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ο κ. Πορτοσάλτε έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και κάθε όριο ανοχής, που πλέον βάζει όλη αυτή την ιστορία των συκοφαντιών και των κατασκευασμένων ελεεινών «ειδήσεων»  στο μονόδρομο της δικαιοσύνης.

Την ίδια ώρα μάλλον, ο κ. Πορτοσάλτε ή δεν έχει διαβάσει ή επιλέγει να αγνοεί επιδεικτικά τα όσα γράφονται στο διαδίκτυο για τις δημοσιογραφικές του παροχές (¨ρουφιανοδημοσιογράφος¨, ¨πιστός εργολάβος της ενημέρωσης¨ και ¨επαγγελματίας στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης¨ (και επιλέγουμε τα πιο ήπια)), σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε ήδη  να έχει αποχωρήσει για λόγους ευθιξίας!

Είμαστε βέβαιοι ότι η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θα  καταθέσει άμεσα αγωγή εναντίον του κ. Πορτοσάλτε και του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, για την χυδαία εγκληματική και  αντιδεοντολογική  δημοσιογραφία που ασκεί και για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σπιλώνει την ιστορία της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και τους αγώνες των εργαζομένων, πόσο μάλλον τη στιγμή που βρίσκονται στο δρόμο, προσπαθώντας να περισώσουν τη μεγαλύτερη βιομηχανική Επιχείρηση της χώρας και την αξιοπρέπεια των εργαζομένων

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011 13:40