Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011 12:30

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
Κατόπιν εντολών των «Χιλίαρχων» και «Εκατόνταρχων» της Τροϊκανής λεγεώνας, η υπόδουλη κυβέρνηση Γεωργίου Α. Παπανδρέου, έθεσε σε τροχιά εκποίησης τον Δημόσιο πλούτο της χώρας.
Στην τροχιά αυτή και στη δίνη της, βρίσκεται και η ΔΕΗ, με σχέδια εκχώρησης του management και περαιτέρω μετοχοποίηση της.
Η αναζήτηση κεφαλαίων περνάει πάνω από το κουφάρι της μεγαλύτερης λαϊκής επιχείρησης , που Λαός και εργαζόμενοι ανέστησαν με πόνο και αγώνες, προκειμένου να έχουν το απαραίτητο αγαθό της ενέργειας, πληρώνοντας μια ζωή τα σπασμένα όλων των αδιαφανών πολιτικών επιλογών των μέχρι σήμερα Κυβερνήσεων.
Ως εδώ!
Η περιθωριοποίηση και η υποβάθμιση της ΔΕΗ, μοναδικό σκοπό έχουν την εξυπηρέτηση των ιδιωτικών συμφερόντων. Στο όνομα της «δήθεν απελευθέρωσης της ενέργειας» και της «δήθεν ανταγωνιστικότητας». Τριχοτομώντας την ενιαία και κάθετη λειτουργία της ΔΕΗ ουσιαστικά ανήγγελλαν την διάλυση της, θέτοντας την μεγαλύτερη επιχείρηση του Ελληνικού Λαού στη βιτρίνα του «κρεοπωλείου» της Τρόικας , σαν σφαχτό προς πώληση.
Η κυβέρνηση πρέπει μια και καλή ,να αντιμετωπίσει την επίθεση των βαρβάρων και να προασπίσει την επιχείρηση του ελληνικού λαού λέγοντας επιτέλους ΟΧΙ .
Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια μόνο προδοτική απέναντι στο Λαό μπορεί να χαρακτηρισθεί.
Η ΔΕΗ είναι επιχείρηση όλων των Ελλήνων και δεν ανήκει σε καμία κυβέρνηση, κανείς δεν νομιμοποιείται να διαπραγματεύεται το μέλλον της και σε κανέναν δεν θα το επιτρέψουμε. Λαός και εργαζόμενοι.
Το αγαθό του ηλεκτρικού ρεύματος κι όχι το ρεύμα ως προϊόν είναι αυτό που το συνδικαλιστικό κίνημα στη ΔΕΗ πρέπει να υπερασπίσει πάση θυσία, αγωνιζόμενο απέναντι σε όποια αντιλαϊκή πολιτική, απ 'όπου και αν προέρχεται, απέναντι σε ντόπια και ξένα συμφέροντα, απέναντι σε όποια και όποιων μνημόνια καταστροφής, αφαίμαξης και ληστρικών επιβολών έναντι Λαού και εργαζομένων.
Απέναντι στην διάλυση της ελληνικής κοινωνίας θα μας βρουν μαχόμενους με το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας στο πλάι μας
Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ-ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ - ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΗ ΔΗΜΟΣΙΑ –ΕΝΙΑΙΑ- ΚΑΘΕΤΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ –ΛΑΪΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ-ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ της ΔΕΗ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011 12:33