Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011 20:45

Η νεολαία του Βελβεντού για την εκδήλωση με τον κ. Ζουράρι

Η νεολαία του Βελβεντού για την εκδήλωση με τον κ. Ζουράριαπό την ιστοσελίδα της "Κοινωνίας των Πολιτών του Βελβεντού" http://www.kpVelventou.gr

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2011, σ' ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο η Εκδήλωση – Ομιλία του Καθηγητή κου Κώστα Ζουράρι, μια πρωτοβουλία της Επιτροπής Νεολαίας με την υποστήριξη της ΜΚΟ «Κοινωνία των Πολιτών Βελβεντού» και της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα.


Ο Κος Ζουράρις ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό στην πρόσκληση της Νεολαίας, αναγνωρίζοντας πολλά κοινά σημεία στον αγώνα που έδωσε η Κοινότητα Βραχασίου του Νομού Λασιθίου, η οποία διεκδίκησε και πέτυχε την αυτόνομη παραμονή της στο πλαίσιο του «Καπποδίστρια» και του αγώνα του Βελβεντού για την αυτοδιοικητική του ανεξαρτησία.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στο κοινό η προσωπική του εμπειρία, ως Πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνα Βραχασίου καθώς και οι προσωπικές του μαρτυρίες από τον πολυετή αγώνα, την αντιμετώπιση που είχαν από το τοπικό και κεντρικό πολιτικό κατεστημένο, τις δυσκολίες που συνάντησαν, καθώς και τη συμμετοχή της κοινωνίας στην πορεία μέχρι την τελική δικαίωση.

Εκτενώς αναφέρθηκε ο Κος Ζουράρις στην παρούσα κοινωνικοοικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας, στο πώς αυτή οδηγεί στη δημιουργία και την ενίσχυση κινήσεων ανεξάρτητων πολιτών ανά την Ελλάδα καθώς και στην ανάδειξη υγιών και δημιουργικών δυνάμεων αντίστασης μέσα από την ίδια την κοινωνία.

Ο Κος Ζουράρις, με τον ιδιαίτερα ευρηματικό και παραστατικό του λόγο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο με δικές του τοποθετήσεις, παρεμβάσεις και ερωτήσεις δημιούργησε ένα ιδιαίτερα ζωντανό κλίμα στην όλη εκδήλωση.

Η Νεολαία του Βελβεντού ευχαριστεί θερμά τον Καθηγητή κ. Ζουράρι για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκλησή της, την ουσιαστική παρουσία του στο Βελβεντό και την έμπρακτη συμπαράσταση στον δίκαιο και δύσκολο αγώνα που κάνουμε για την ανεξαρτησία.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ και μέσα από παρόμοιες εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν σύντομα ...

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011 21:09