Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011 13:56

Σκληρή επιθεση σε Π. Λόφτσαλη και Π. Αποστολίδη απο την ''ΕΝΩΣΗ''

Με μια σκληρή επιστολή το σωματείο ΕΝΩΣΗ απευθυνεται στο πρόεδρο του ΤΑΥΤΕΚΩ Κ. Μπουρσανίδη και στους δυο εκπροσώπους των εργαζομένων τους συνδικαλιστές Π. Λόφτσαλη (ΔΑΚΕ) και Π. Αποστολίδη (ΠΑΣΚΕ). Τους καταλογίζουν πληρη αδιαφορία για την υπολειτουργία του ασφαλιστικου Κοζανης και Πτολεμαϊδας. Μαλιστα τους καλούν να παραιτηθουν απο την θεση τους. η ανακοίνωση εχει ως εξής: 
''Πάρα πολλές φορές με έγγραφα μας, με συναντήσεις μας με τους υπεύθυνους και με καταλήψεις, ...

αναδείξαμε την κατάσταση που επικρατεί στα  ΠΕΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ  και δυστυχώς έως και σήμερα δεν έχει γίνει ΤΙΠΟΤΑ....
Είναι απαράδεκτο από τον μήνα ΜΑΙΟ του 2010 να έχουν λήξει οι συμβάσεις του ιατρικού προσωπικού, να έχει συνταξιοδοτηθεί η κοινωνική λειτουργός, να υπάρχουν τα πιο σύγχρονα μηχανήματα στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο άλλα να μην λειτουργεί λόγω έλλειψης Μικροβιολόγου και έως και σήμερα να μην έχετε κάνει ΤΙΠΟΤΑ....
Συνέπεια όλων των πιο πάνω είναι:

- Να υπολειτουργούν τα ΠΕΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ και ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, να ταλαιπωρούνται αφάνταστα οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι οι οποίοι έχουν καταβάλει τις ασφαλιστικές τους εισφορές αλλά δεν τυχαίνουν  αξιοπρεπής αντιμετώπισης από τον ασφαλιστικό τους φορέα.

-Να εξετάζονται σε εξωτερικά ιατρεία ανεβάζοντας το έλλειμμα του σε μεγάλα ύψη.

 Είναι ντροπή για την Διοίκηση του ΤΑΥΤΕΚΩ (Συμμετεχόντων και των εκπροσώπων των εργαζομένων)  να αφήνουν απλήρωτα τα φάρμακα από της 1/8/2010 έως και σήμερα αν και στον Κ.Δ 672 έχουν πιστωθεί 2.900.000 € από τον πάγιο πόρο αλλά δεν έχουν σταλεί.

 "Για άλλη μια φορά με την πρόφαση ότι έχουν γίνει δύο ληστείες σε Αθήνα και Πειραιά να δίνετε εντολή στα ΠΕΚΑ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ να μην πληρώνουν Ι/Φ δαπάνες έως ότου εσείς αποφασίσετε άλλους τρόπους πληρωμής και να βάζετε σε εκ νέου περιπέτειες τους εργαζομένους και τους συνταξιούχους".

Κύριοι της Διοίκησης και εκπρόσωποι των εργαζομένων, η μέχρι και σήμερα λειτουργία σας στο ΤΑΥΤΕΚΩ σας καθιστά ανήμπορους και ανίκανους να ανταποκριθείτε στα καθήκοντα ενός ευαίσθητου οργανισμού καθώς και με την αδράνεια σας διαλύσατε και τα ΠΕΚΑ ανά την Ελλάδα, εδώ όμως τεράστια ευθύνη έχει και η Κυβέρνηση και τα αρμόδια Υπουργεία.
Λυπούμαστε αλλά μια λέξη σας ταιριάζει  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...
Όσοι δεν μπορούν, δεν θέλουν η κουραστήκαν μια λύση μόνο υπάρχει ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...  

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011 14:08