Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010 14:36

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

altΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συγχαίρει όλους τους εργαζόμενους – απεργούς, καθώς και τους επιτυχόντες του διαγωνισμού σε ολόκληρο το ενεργειακό λεκανοπέδιο, που όχι απλά συμμετείχαν, αλλά στήριξαν ουσιαστικά και δυναμικά τις απεργιακές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 16 και 17 του μήνα, αλλά και κάθε άλλη δραστηριότητα που είχε να κάνει με την καλύτερη προετοιμασία του απεργιακού μας αγώνα. Τήρησαν κατά γράμμα το απεργιακό πρόγραμμα της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, υλοποιώντας στο ακέραιο τον σχεδιασμό της Κεντρικής Απεργιακής Επιτροπής (ΚΑΕ) και θέτοντας εκτός λειτουργίας 8 λιγνιτικούς σταθμούς παραγωγής. 

Το παρόν που έδωσαν οι εργαζόμενοι –επιτυχόντες αποδεικνύει περίτρανα ότι έχουν αντιληφθεί πλήρως την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και ότι έχουν πεισθεί πλέον, ότι μόνο με τέτοιου είδους δυναμικές παρεμβάσεις μπορούμε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για μία ακόμα φορά καλούμε τους εργαζόμενους σε αγωνιστική ετοιμότητα ενόψει των επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων που έχει προκηρύξει η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 24 Μαρτίου, ανάλογα με τα αποτελέσματα της συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή ανάμεσα στη ΓΕΝΟΠ και τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΜΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010 14:37