Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2011 13:23

Το τοπικό ΠΑΣΟΚ ενημερώνει για την επίσκεψη του Γ. Κουτσούκου


100305_pasokΜε μεγάλη επιτυχία και με ένα πολυπληθές ακροατήριο έγινε η συνάντηση που πραγματοποίησε η Π.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Δυτικής Μακεδονίας στην αίθουσα διαλέξεων του πρώην δημαρχείου Νεαπόλεως  με ομιλητή τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Κουτσούκο. Οι ερωτήσεις των ενδιαφερόμενων θεσμικών εκπροσώπων των αγροτών και κτηνοτρόφων της Δυτικής Μακεδονίας βρήκαν απαντήσεις στο μεγαλύτερο μέρος τους .

Οι απόψεις και οι προτάσεις των εκπροσώπων βρήκαν σύμφωνο τον Υφυπουργό ο οποίος δήλωσε ότι συμμερίζεται τις προτάσεις τους σχεδόν εξολοκλήρου και αναφέρθηκε στην νέα μορφή που πρέπει να έχουν οι συνεταιρισμοί, οι ομάδες παραγώγων, τα δημοπρατήρια κ.α στα επόμενα χρόνια.

Ενημέρωσε ακόμα ο Υφυπουργός ότι γίνονται προσπάθειες να κερδισθεί ο χαμένος χρόνος για πολλές δράσεις που αφορούν τους νέους αγρότες –καλλιεργητές.
Δόθηκαν και πολλές εξηγήσεις για ζητήματα που αφορούν τον κτηνοτροφικό τομέα. Από τον Υφυπουργό δόθηκε το νέο ραντεβού που θα έχουν στο επόμενο διάστημα σε συνεργασία Υπουργείο –Περιφερειάρχης και Περιφερειακού συμβουλίου Δυτική Μακεδονία στην Κοζάνη .

Π.Ε  ΠΑ.ΣΟ.Κ  ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ                

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2011 13:33