Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011 11:21

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΤΖΕΛΛΟΣ ΣΤΟ OPEN ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

 
ο Νίκος Τζέλος στο βάθρο του νικητήΆφησε και πάλι το στίγμα του στο πέρασμά του ο Τζέλλος Νίκος το Σαββατοκύριακο στην πόλη Alicante της Ισπανίας όπου διεξήχθει το Spanish Open 2011 του Ολυμπιακού αγωνίσματος T.K.D. Το πρωτάθλημα τελέστηκε υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας ...

Ομοσπονδίας και είναι μάλιστα από τα 10 Α class πρωταθλήματα που διεξάγονται στην Ευρώπη με την συμμετοχή 1.000 αθλητών απ' όλο τον κόσμο, με πολλές εθνικές ομάδες όπως της Κίνας, του Καναδά, της Αυστραλίας, του Μεξικό κ.ά.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης συμμετειχε στην κατηγορία των 80 κιλών, οπου ήταν εκπληκτικός. Έδειξε για άλλη μια φορά την αγωνιστική του κλάση και έπειτα από 5 εντυπωσιακούς αγώνες ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Στον πρώτο αγώνα του ήρθε αντιμέτωπος με τον πρωταθλητή της Ισπανίας, Vidal Questada Jorge, τον οποίο νίκησε 7 – 0. Στον δεύτερο αγώνα, όπου έπαιξε με τον πρωταθλητή του Μαρόκο, Chernoubi Issam, κέρδισε 5 – 4. Ο τρίτος αγώνας ανάμεσα στον Τζέλλο Νίκο και τον Γερμανό πρωταθλητή Sebastian Lehmann, έληξε με σκορ 1 – 0 υπέρ του Τζέλλου.


 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011 11:29