Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 01 Απριλίου 2011 16:08

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΡΟΤΑΡΑΚΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Ο Ροταράκτ Όμιλος Κοζάνης συνεχίζει την έντονα δραστήρια χρονιά του με ακόμη τρεις εκδηλώσεις το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 2 – 3 Απριλίου 2011.
Αναλυτικά, το Σάββατο 2 Απριλίου φιλοξενούμε στην πόλη της Κοζάνης ως διοργανωτής Όμιλος την έκτακτη συνάντηση Διοικητικών Συμβουλίων των Ροταράκτ Ομίλων της Βόρειας Ελλάδας (ελληνικό τμήμα της Ροταριανής Περιφέρειας 2481), που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 και θα ολοκληρωθεί στις 20:00 στο εστιατόριο Πλάτανος. Στην έκτακτη αυτή συνάντηση θα συζητηθούν πολύ σοβαρά ζητήματα που αφορούν την από 1ης Ιουλίου 2011 σύσταση αμιγώς ελληνικής Ροταριανής Περιφέρειας που θα περιλαμβάνει Ιόνια Νησιά, Ήπειρο, Θεσσαλία, Μακεδονία και Θράκη με την κωδικοποίηση 2484.
Στις 21:00 της ίδια ημέρας ο Ροταράκτ Όμιλος Κοζάνης θα συμμετέχει στην Πανηγυρική Συνεστίαση του πατρικού Ροταριανού Ομίλου Κοζάνης στο ίδιο μέρος (εστιατόριο Πλάτανος) όπου θα παραδώσει με μεγάλη επισημότητα στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κοζάνης τα χρήματα που είχαν συλλεχθεί στον Αποκριάτικο Χορό ακριβώς γι αυτόν τον σκοπό.
Την Κυριακή 3 Απριλίου διοργανώνεται εκπαιδευτική – περιβαλλοντική εκδήλωση που θα περιλαμβάνει: Στις 11:00 εισήγηση - ενημέρωση του προπροέδρου του Ροταριανού Ομίλου Κοζάνης και διευθυντικού στελέχους της ΔΕΗ, Θεόδωρου Παπαδέλη, με θέμα την ηλεκτροπαραγωγή στην Ελλάδα που θα γίνει σε αίθουσα του ΑΗΣ Καρδιάς. Θα ακολουθήσει στις 11:30 περιήγηση στις εγκαταστάσεις του Σταθμού, όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα εντυπωσιακά μεγέθη της ΔΕΗ στον δεύτερο μεγαλύτερο Ατμοηλεκτρικό Σταθμό της Ελλάδος και έναν από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης. Επίσης θα γίνει επίσκεψη στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτ. Μακεδονίας με έμφαση στα Ορυχεία της περιοχής. Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται τέσσερεις Ροταράκτ Όμιλοι της Θεσσαλονίκης και αρκετά μέλη και φίλοι του Ροταράκτ Ομίλου Κοζάνης που είναι και διοργανωτής της εκδήλωσης.
Αμέσως μετά, στις 14:00 έχει προγραμματιστεί Πεντα-ομιλική Πανηγυρική Συνεστίαση των πέντε Ροταράκτ Ομίλων (Κοζάνης και Θεσσαλονίκης) στο εστιατόριο «Κώστας», στα Κοίλα Κοζάνης όπου θα γευματίσουν όλοι μαζί μέλη και φίλοι των Ομίλων, συζητώντας σε πιο χαλαρό κλίμα και διάθεση διασκέδασης, οργανώνοντας ως είθισται και τις προσεχείς δράσεις των Ομίλων. Η είσοδος στην συνεστίαση είναι 20 € (η τιμή εισόδου περιλαμβάνει ένα πλούσιο γεύμα, όλα τα ποτά που θα καταναλωθούν, επιπλέον τοπικά ψητά σούβλας καθώς και το επιδόρπιο).
Όλες τις προαναφερθείσες εκδηλώσεις θα τιμήσουν με την παρουσία τους πολλοί Ροταριανοί από την Κοζάνης και άλλες πόλεις και ο Διοικητής της Ροταριανής Περιφέρειας 2481, Άρης Ζάχος με τη συνοδεία των Ελλήνων βοηθών Διοικητών και του Γραμματέα της Περιφέρειας.
Η παρουσία σας θα ήταν χαρά και τιμή μας!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
 Σάββατο 2 Απριλίου
o 17:00, Εστιατόριο «Πλάτανος»: Έκτακτη συνάντηση Ροταράκτ ΔΣ Βορείου Ελλάδος.
o 21:00, Εστιατόριο «Πλάτανος»: Παράδοση χρημάτων στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κοζάνης στα πλαίσια Πανηγυρικής Συνεστίασης του Ροταριανού Ομίλου Κοζάνης.
 Κυριακή 3 Απριλίου
o 11:00, ΑΗΣ Καρδιάς: Ενημέρωση και περιήγηση στον ΑΗΣ Καρδιάς και επίσκεψη στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτ. Μακεδονίας.
o 14:00, Εστιατόριο «Κώστας» (Κοίλα Κοζάνης): Πενταομιλική Πανηγυρική Συνεστίαση Ροταράκτ Ομίλων Κοζάνης και Θεσσαλονίκης (Δυτικής, Κεντρικής, Ανατολικής Θες/νίκης και Ανατόλια).

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Απριλίου 2011 16:11