Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 05 Απριλίου 2011 18:28

Το ΕΒΕ Κοζάνης διοργανώνει Επιχειρηματική Αποστολή και συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση στην Πρίστινα

 

pristinaΤο Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Ν. Κοζάνης (ΕΒΕ) πρόκειται να διοργανώσει για τα μέλη του Επιχειρηματική Αποστολή στο Κόσσοβο από 18 ως 21 Μαΐου 2011, με παράλληλη συμμετοχή όσων από τους συμμετέχοντες στην αποστολή επιθυμούν και στη 10η Διεθνή Έκθεση οικοδομικών και κατασκευαστικών υλικών και γενικά εξοπλισμού κατοικιών, που θα πραγματοποιηθεί ..

στην Πρίστινα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
Καλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου Ν. Κοζάνης, που είτε επιθυμούν να συμμετέχουν στην αποστολή με σκοπό την πραγματοποίηση προκαθορισμένων επιχειρηματικών συναντήσεων που θα γίνουν στα πλαίσια της έκθεσης, είτε επιθυμούν να εκθέσουν τα προϊόντα τους στο περίπτερο που θα εκμισθώσει το ΕΒΕ στον Εκθεσιακό Χώρο της Πρίστινα με σκοπό την καλύτερη προβολή και προώθησή τους, να δηλώσουν στην υπηρεσία του ΕΒΕ έγκαιρα τη συμμετοχή τους και να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση έως και την Τετάρτη 13 Απριλίου 2011.
Επισημαίνεται, ότι το ΕΒΕ Ν. Κοζάνης θα καλύψει τα έξοδα που αφορούν την μετάβαση και συμμετοχή των εκθετών στο περίπτερο του ΕΒΕ, την προετοιμασία και το κλείσιμο των επιχειρηματικών συναντήσεων, εκτός από τα έξοδα διαμονής και διανυκτέρευσης σε επιλεγμένα ξενοδοχεία .
Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τις ακριβείς ημερομηνίες αναχώρησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Ν. Κοζάνης, εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλ. 24610 41693, αρμόδια κα Κατερίνα Καρακουλάκη)

Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των προσπαθειών του ΕΒΕ για την τόνωση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων – μελών του και την προώθηση νέων συνεργασιών για τις τοπικές επιχειρήσεις με τις γειτονικές περιοχές των Βαλκανίων που επιχειρούν την είσοδό τους σε αναπτυξιακή τροχιά.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Απριλίου 2011 18:36