Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011 10:09

''Πολεμικές ιαχές'' απο τον Σπάρτακο για τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την ΔΕΗ


Με μείωση του ποσοστού συμμετοχής της ΔΕΗ από το 51 έως το 34%, το 2012, διατηρώντας δημόσιο έλεγχο και management σχεδιάζει η Κυβέρνηση να εφαρμόσει τη νέα ενεργειακή πολιτική. Έτσι λοιπόν μεταφράζουν τους μεγάλους στόχους στον τομέα της Ενέργειας; Έτσι θα αλλάξουν τον αναπτυξιακό προσανατολισμό της χώρας; Έτσι θα αξιοποιήσουν τη δημόσια περιουσία; ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ;;

Οι προθέσεις της κυβέρνησης είναι ασύστολα πασιφανείς και σήμερα ο κύριος Πρωθυπουργός, αναφορικά με το μεσοπρόθεσμο πλαίσιο δημοσιονομικής στρατηγικής, κήρυξε τον πόλεμο και έχει πια τους εργαζόμενους και τον Ελληνικό λαό στον οποίο ανήκει η ΔΕΗ, απέναντί του.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, μαζί με τη ΓΕΝΟΠ που έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι «η σύγκρουση θα είναι σκληρή», θα αντισταθεί στα προβλεπόμενα και θα δώσει τον αγώνα μέχρι ΤΕΛΟΥΣ. Δε θα επιτρέψουμε την αποκρατικοποίηση που θα αποδεκατίσει τη ΔΕΗ, τους εργαζόμενους, το Ενεργειακό Λεκανοπέδιο και θα επιφέρει μύρια δεινά στην οικονομικοκοινωνική αλυσίδα της χώρας, επ΄ ωφελεία των αεριτζίδων ιδιωτών.
Από σήμερα βρισκόμαστε, επισήμως, σε θέση μάχης. Μάχη ανένδοτη γιατί τα χειρότερα ΗΡΘΑΝ.

Και κάτι ακόμα Κύριοι της Κυβέρνησης: σας κλείνουμε από τώρα το ραντεβού για το 2012 -αν φυσικά θα αποφασίσει ο λαός να σας ...κρατήσει στην εξουσία- αλλά πριν από αυτό, με πραγματικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε να δούμε ποιοι θα ψηφίσουν υπέρ της συγκεκριμένης νομοθετικής διάταξης. Τέλος, εμάς μη μας ψάξετε στον Οδικό Χάρτη γιατί πολύ απλά θα μας βρίσκετε πάντα μπροστά σας.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011 10:14