Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 19 Απριλίου 2011 14:43

«Συλλογή προϊόντων για το Γηροκομείο Κοζάνης»


proiontaΟ Ροταράκτ Όμιλος Κοζάνης, στα πλαίσια της εθελοντικής κοινωνικής προσφοράς και εξυπηρέτησης, διοργανώνει την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2011, ανθρωπιστική δράση με συλλογή προϊόντων που θα διατεθούν στο Τιάλειο Γηροκομείο Κοζάνης σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων Super Market Βερόπουλος στην Κοζάνη.
Πιο συγκεκριμένα, μέλη και φίλοι του ..

ομίλου Ροταράκτ θα βρίσκονται στην είσοδο του καταστήματος «Βερόπουλος» της Κοζάνης (οδός Κ. Καραμανλή και Γ. Μπακόλα γωνία) από το πρωί έως και το απόγευμα (12:00 έως 18:00 περίπου) ενημερώνοντας τον κόσμο που εισέρχεται στο κατάστημα για τον σκοπό της συγκεκριμένης δράσης. Ο καθένας λοιπόν, βγαίνοντας από το κατάστημα θα έχει την δυνατότητα τα αφήσει στο καλάθι του Ροταράκτ ένα από τα προϊόντα που αγόρασε ώστε να συλλεχθεί μια αρκετά ικανή ποσότητα που θα διατεθεί την επόμενη μέρα το πρωί στο Τιάλειο Γηροκομείο Κοζάνης.
Ο σκοπός της ανθρωπιστικής δράσης, πέρα από το προφανές της ενίσχυσης του Γηροκομείου, έχει μια ακόμη σημαντική πτυχή. Είναι πραγματικά ιδιαίτερα συγκινητικό να βλέπουμε τον κόσμο να συμμετέχει τόσο ενεργά σε ένα τόσο σημαντικό και ιερό σκοπό! Αυτός είναι και ο ουσιαστικός στόχος μας με την συγκεκριμένη δράση ανθρωπιάς, να βάλουμε τον κόσμο να σκεφτεί, να προβληματιστεί και να βοηθήσει ενεργά από το υστέρημά του δρώντας ως εθελοντής σε μια τόσο απάνθρωπη εποχή που ζούμε. Μεθαύριο, Μεγάλη Τετάρτη η απανθρωπιά και η αδιαφορία θα υποστούν σοβαρό πλήγμα στην πόλη μας! Και θα υπάρξει και συνέχεια!
Εάν κάποιος αδυνατεί να βρίσκεται στο Super Market «Βερόπουλος» εκείνη την ημέρα, αλλά παρόλα αυτά, επιθυμεί να συνεισφέρει είτε με προϊόντα είτε με οικονομική ενίσχυση που θα εξαργυρωθεί από τον Ροταράκτ Όμιλο Κοζάνης σε χρήσιμα προϊόντα για το Γηροκομείο, μπορεί να επικοινωνήσει στον αριθμό του Γραμματέα του Ομίλου, Πέτρο Παπαναούμ (6948402364) για περισσότερες πληροφορίες έως και τις 18:00 της Μ. Τετάρτης.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Απριλίου 2011 14:51