Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 26 Απριλίου 2011 18:02

Ανακοίνωση της πολιτικής κίνησης του ΣΥΝ στη ΔΕΗ. ''Η ΒΡΩΜΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ, ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ''!!


ΓSYNASPια ακόμη μια φορά τα παπαγαλάκια μιας κυβέρνησης ,στην περίπτωση μας του Γ. Παπανδρέου, ακολούθησαν τη γνωστή τακτική της συκοφάντησης απέναντι σε μια Ομοσπονδία εργαζομένων, όπως αυτή της δικής μας ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ , τη στιγμή που η τελευταία ετοιμάζεται για αγώνες διαρκείας

απέναντι στην καταλήστευση, μέσω ιδιωτικοποίησης της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού της χώρας.

Σκοπός μοναδικός για τους εγκάθετους συκοφάντες δεν είναι άλλος από το να κάμψει τις αντιδράσεις των αγωνιζόμενων εργαζομένων απέναντι στην αχρεία καταλήστευση του δημόσιου πλούτου και να τους στερήσει την συμπαράσταση λαού και κοινωνίας .

Μια πρακτική η οποία έχει εξυπηρετήσει στο παρελθόν σε ανάλογες εξευτελιστικές ιδιωτικοποιήσεις -''παραχωρήσεις'' σε ιδιωτικά κεφάλαια, τόσο της Ολυμπιακής όσο και του ΟΤΕ και ΟΣΕ αντίστοιχα.

Με επιθέσεις επικοινωνιακού τύπου μέσω εγκάθετων μέσων μαζικής ενημέρωσης που διασπείρουν τον τρόμο με ψεύδη περί δήθεν απειλών μπλακ-άουτ τα οποία θα βυθίσουν τη χώρα στο σκοτάδι και με αιχμή του δόρατος το πόρισμα σκοπιμότητας του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Ρακιντζή, το οποίο δεν αποβλέπει βέβαια με κανένα τρόπο στην εξυγίανση, τάχα, του συνδικαλιστικού κινήματος της ΔΕΗ, αλλά στην κατασυκοφάντησή του, όπως και στην κατασυκοφάντηση και υπονόμευση του αγώνα των εργαζομένων της ΔΕΗ αλλά και των άλλων ΔΕΚΟ, κατά της ιδιωτικοποίησής τους!

Η κατάπτυστη αυτή συκοφαντική στρατηγική τους ενισχύεται από πελώρια ιδιωτικά συμφέροντα, τα οποία περιμένουν να ''αρπάξουν'' ως όρνια τη ΔΕΗ ''θήραμα'', που τους προσφέρει η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, μέσω των αποκρατικοποιήσεων-ιδιωτικοποιήσεων, κάτι που από χρόνια προσπαθούσαν και όλα δείχνουν πως η ώρα αυτή ήρθε.
Ξεχνούν όμως, πως εμείς οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, δεν θα υποκύψουμε και δεν θα μπορέσουν εύκολα να μας καθυποτάξουν.

Εμείς οι 22.500 εναπομείναντες εργαζόμενοι (με τις οικογένειες μας), διάσπαρτοι σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, αποτελούμε ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και του εργαζόμενου λαού, με πλούσιες εμπειρίες και μεγάλο αγωνιστικό παρελθόν σκληρών ταξικών αναμετρήσεων και συγκρούσεων!

Ούτε την κοινωνία θα την πείσουν εύκολα για τα βρώμικα σχέδια ιδιωτικοποίησης. Γιατί όταν αναφερόμαστε στη ΔΕΗ, θα πρέπει να γνωρίζουμε, πως μιλάμε για μια επιχείρηση η οποία φτιάχτηκε από τα χέρια , τον αγώνα, τον ιδρώτα και το αίμα των εργαζομένων της αλλά και με τα χρήματα όλων των Ελλήνων , όλου του λαού στον οποίο και ανήκει.

Το κοινωνικό-οικονομικό και συνάμα εθνικό έγκλημα που διαπράττεται αυτή τη στιγμή στη χώρα από Τρόϊκα και κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, δεν είναι δυνατόν να μείνει άνευ απάντησης τόσο από τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και τους εργαζόμενους της αλλά και από τον ίδιο τον ελληνικό λαό. Και για το λόγο αυτό κανένας «παπαγάλος» των όποιων συμφερόντων δεν θα είναι εύκολο να οδηγήσει τη ΔΕΗ προς εκποίηση και μάλιστα αντί πινακίου φακής!!!!

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΔΕΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ
ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΔΟΡΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΗ / ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Απριλίου 2011 18:14