Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 04 Μαϊος 2011 11:30

Το Ιστορικό Γυμνάσιο-Λύκειο Τσοτυλίου εχει διχάσει το δήμο Βοϊου

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο δήμος Βοϊου κατηγορεί την αντιπολίτευση και τον κ. Λαμπρόπουλο για όσα αναφέρει στην περίπτωση του Τσοτυλίου. 
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής απεβίωσε». Η γνωστή λαϊκή παροιμία ταιριάζει γάντι στην νέα προσπάθεια αντιπολίτευσης ..που επιδιώκει να κάνει στη δημοτική αρχή ο κ. Λαμπρόπουλος. Δυστυχώς κάποιοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα το μέγεθος του προβλήματος και συνεχίζουν τη στείρα πολιτική τους δραστηριότητα ακολουθώντας τακτικές εύκολης απόδοσης ευθυνών. Και αυτή όμως θα οδηγηθεί στον... Καιάδα.

Ο κ. Λαμπρόπουλους προδιαγράφει το κλείσιμο του ιστορικού Γυμνασίου- Λυκείου Τσοτυλίου καταλογίζοντας αδράνεια στη δημοτική αρχή. Αναγνωρίζουμε την αγωνία του αλλά αναρωτιόμαστε για το τι πραγματικά τον βολεύει, ώστε να δικαιωθεί. Μήπως μπορεί να απαντήσει στους κατοίκους του Τσοτυλίου;;;

Η δημοτική αρχή έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή τη θέση της η οποία έχει αποτυπωθεί με αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων και έχει γνωστοποιηθεί πολλές φορές στους αρμόδιους φορείς, αλλά και στην ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας από την ίδια τη Δήμαρχο, Παναγιώτα Ορφανίδου.

Το Γυμνάσιο- Λύκειου Τσοτυλίου, αποτελεί για το Βόιο αναπόσπαστο κομμάτι της Ιστορίας του και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να βάλει τέλος στη λειτουργία του με ανύπαρκτα κριτήρια που καμία σχέση δεν έχουν με την εκπαίδευση των νέων της περιοχής. Όσοι προσπαθούν να επιβιώσουν πολιτικά χρησιμοποιώντας το ΙΣΤΟΡΙΚΟ εκπαιδευτικό ίδρυμα ως σημαία της αντιπολιτευτικής τους στάσης, το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν πρόβλημα στην κοινή προσπάθεια της τοπικής κοινωνίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Μαϊος 2011 11:38