Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2011 14:08

Με επιτυχία το φεστιβάλ περιβάλλοντος της Κίνησης


paidiaperibalonΗ Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ ευχαριστεί όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στη διοργάνωση και την  επιτυχία των εκδηλώσεων. Ειδικότερα:
Τη Greenpeace και την ομάδα εθελοντών που παρουσίασαν την Έκθεση για

το «Πραγματικό κόστος του άνθρακα» Τους χορηγούς που σε τόσο δύσκολους, οικονομικά, καιρούς συνεισέφεραν στα έξοδα της εκδήλωσης Τις περιβαλλοντικές και φιλοζωικές οργανώσεις που συμμετείχαν  με posters και ενημερωτικό υλικό της δράσης τους Τους φίλους Δ. Δάλλα, Σ. Νατσιό, Κ. Μιχούλη, Ε. Δινοπούλου, Σ. Παρασκευοπούλου, Φ. Βαρδάκα, που οργάνωσαν για άλλη μια φορά εργαστήρια και παιχνίδια για τα παιδιά, καθώς και το  Εικαστικό εργαστήρι του Θεραπευτηρίου Σπινάρη    Τα μουσικά συγκροτήματα  'Blues Truble' και 'Άδειες Μέρες', καθώς και τους D.J Δημήτρη Πουρνάρα και J-ras που έπαιξαν αφιλοκερδώς για να διασκεδάσουν τον κόσμο Τους DIZI, Snide, Dinoz, ΝΤΕΚΟ που φιλοτέχνησαν εντυπωσιακά graffiti με οικολογικά θέματα Τους πολίτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους Τα μέλη και τους φίλους της Κίνησης που βοήθησαν να βγει ένας πραγματικά μεγάλος όγκος δουλειάς. 

 

Τέλος παρακαλείται ο άγνωστος που πήρε τη νύχτα του Σαββάτου δύο μεγάλα ταμπλώ της Κίνησης για να τα .. διαβάσει, να τα επιστρέψει στα γραφεία της Κίνησης μόλις  εμπεδώσει  τα μηνύματά τους !

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2011 23:39