Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010 11:49

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

 

Προς : Γενικό Διευθυντή Οικονομικού τουΤΑΥΤΕΚΩ κ. Βουγιουκλάκη Μιχάλη

Κύριε Διευθυντά.

Σας κάνουμε γνωστό ότι υπάρχει μεγάλη έλλειψη αναλώσιμων υλικών στα μικροβιολογικά εργαστήρια Κοζάνης και Πτολεμαΐδας καθώς και στο Ακτινολογικό του ΠΕΚΑ Πτολεμαΐδας που έχουν επιπτώσεις στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και την αναγκαστική προσφυγή τους σε εξωτερικά εργαστήρια επιβαρύνοντας με τεράστια ποσά (που δεν είναι αναγκαία) το ταμείο μας.

Συγκεκριμένα:

  1. Υπάρχουν ελλείψεις σε αντιδραστήρια στους αιματολογικούς αναλυτές (που είναι δικοί μας και όχι με χρησιδάνειο) και των δυο μικροβιολογικών εργαστηρίων.

  2. Οι Συνάδελφοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με αναλώσιμα υλικά (σύριγγες, μπουκαλάκια για αίμα κλπ) που ενώ είναι μηδαμινής αξίας, είναι ταυτόχρονα και απαραίτητα για την λειτουργία των εργαστηρίων.

  3. Η αποκατάσταση των βλαβών των μηχανημάτων είναι χρονοβόρα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να λειτουργήσουν τα εργαστήρια για μεγάλο χρονικό διάστημα.

  4. Το Ακτινολογικό Εργαστήριο του ΠΕΚΑ Πτολεμαΐδας σταμάτησε να λειτουργεί εδώ και μέρες λόγο έλλειψης υγρών στερέωσης!

Σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε για να λυθούν αυτά τα προβλήματα γιατί είναι κρίμα για τόσο μικρά ποσά να φεύγουν ασφαλισμένοι σε εξωτερικά εργαστήρια και να σπαταλούνται τεράστια ποσά από το ταμείο μας, μάλιστα σε μια εποχή έντονων οικονομικών προβλημάτων.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010 12:02