Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2011 12:49

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ


 

Μαζικά και δυναμικά, οι εργαζόμενοι των ΔΕΚΟ απαντούν με ένα ηχηρότατο ΟΧΙ στο απέραντο πωλητήριο που έχει μπει στη Δημόσια περιουσία του Ελληνικού λαού.

Οι δημόσιες επιχειρήσεις, οι οποίες δεκαετίες τώρα στήριξαν και στηρίζουν κάθε δραστηριότητα και αναπτυξιακή προοπτική της πατρίδας μας, ξεπουλιούνται αντί πινακίου φακής.

Ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, έχουν βάλει για τα καλά στο μάτι τα ασημικά της χώρας μας και βοηθούμενα από την κυβερνητική πολιτική, αλλά και τη στάση της Ν.Δ. του κυρίου Σαμαρά, προσδοκούν και επιχειρούν να απογυμνώσουν την Ελλάδα από κάθε τι Δημόσιο.

Παραδίνουν βορά στα συμφέροντα τη δημόσια περιουσία και ως νέος στρατός κατοχής, θέλουν να ελέγξουν την ενέργεια, τις επικοινωνίες, τα λιμάνια, τα νερά και ΟΛΕΣ τις Δημόσιες επιχειρήσεις.

Oι περικοπές των μισθών, των συντάξεων, η καταπάτηση δικαιωμάτων -που κατακτήθηκαν με αγώνες που βάφτηκαν με το αίμα εργαζομένων- ισοπεδώνονται στο όνομα του μνημονίου και της Τρόικας. Οι εργαζόμενοι οδηγούνται στην εξαθλίωση, γιατί έτσι αποφάσισαν οι πλέον νοσηρές πολιτικές.

Οι εργαζόμενοι θα δώσουν την απάντησή τους. Η πολιτική αυτή δεν μπορεί και δεν πρέπει να περάσει. Το πωλητήριο το επιστρέφουμε.
 
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2011 12:51