Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2011 20:38

Με επιτυχία το 15o ράλι σπριντ στο Βελβεντό

Με επιτυχία το 15o ράλι σπριντ στο ΒελβεντόΜε επιτυχία διεξήχθη το 15o ράλι σπριντ Νομού Κοζάνης στο Βελβεντό την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011. Δήλωσαν συμμετοχή 31 αγωνιζόμενα αυτοκίνητα από την Κοζάνη, τη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη, τα Τρίκαλα, τη Νάουσα, τις Σέρρες, την Πτολεμαϊδα, τη Βέροια και από άλλες περιοχές της Ελλάδας. Δυο συμμετοχές ήταν από το Βελβεντό.

Η μία με οδηγό το Γιώργο Σιώμο του Ελευθερίου και συνοδηγό τον Μανώλη Δεδούση, και η άλλη με οδηγό τον Κώστα Δημούλα και συνοδηγό τον Κώστα Κουρνιώτη αποδεικνύοντας ότι υπάρχει και ενεργό τοπικό ενδιαφέρον για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πάρα πολλοί θεατές, που από νωρίς το πρωί της Κυριακής κατέκλυσαν τις πλαγιές από το Δημοτικό Στάδιο Βελβεντού μέχρι και τις στροφές ψηλά από το Παλαιογράτσανο. Υπήρξε και ένας κατακλυσμός αυτοκινήτων σε όλους τους δρόμους από την παλιά δεξαμενή μέχρι την Καλλιθέα και σ΄ όλους τους παράδρομους του Βελβεντού.
Την παραμονή, το Σάββατο 4 Ιουνίου, έγινε ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιζόμενων οχημάτων στην Κεντρική Πλατεία του Βελβεντού, η οποία επίσης κατακλύστηκε από κόσμο.

Την Κυριακή μετά τον αγώνα έγινε η απονομή των κυπέλλων στους νικητές. Ειδικά κύπελλα δόθηκαν στους ντόπιους συμμετέχοντες για την όλη τους συμμετοχή και παρουσία στους αγώνες, καθώς και στις γυναικείες συμμετοχές.

Για τον αγώνα αυτό αλλά και για το Βελβεντό έγινε συστηματική προβολή από όλα τα τοπικά κανάλια και τις εφημερίδες του Νομού, από την ΕΤ3 και από πολλά περιοδικά και ηλεκτρονικές σελίδες που ασχολούνται με το αυτοκίνητο.

Συνδιοργανωτές για φέτος, ήταν ο ΣΜΑΚ, η ΜΚΟ «Κοινωνία των Πολιτών του Βελβεντού» και ο Εμπορικός Σύλλογος Βελβεντού.

Εκ μέρους της «Κοινωνίας των Πολιτών του Βελβεντού» συγχαίρουμε τους νικητές και ευχαριστούμε θερμά τους συνδιοργανωτές Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης και Εμπορικό Σύλλογο καθώς και την Αστυνομία, την Τροχαία, το ΕΚΑΒ, τη ΔΕΣΕ, την Πυροσβεστική, τοΜε επιτυχία το 15o ράλι σπριντ στο Βελβεντό Σύνδεσμο Οδηγών Αγώνων Βορείου Ελλάδας, το Κέντρο ΜΕΤΟΧΙ και προσωπικά τον επιχειρηματία Σταύρο Χατζηευστρατίου για το δωρεάν γεύμα στους αγωνιζόμενους. Επίσης ευχαριστούμε το Ηλεκτροτεχνείο του Αστέριου Εμμανουήλ για την προσφορά των αριθμών στα αυτοκίνητα που συμμετείχαν στον αγώνα, τις κάβες Τσιουρτσιούρη και Ζανδέ, τα οινοποιεία Βογιατζή και Καμκούτη, όλους τους ιδιώτες χορηγούς και την EXPRESS SERVICE. Ακόμη ευχαριστούμε το Δίκτυο ΕΡΑ Δυτικής Μακεδονίας, τους σταθμούς VETONEWS και ΡΑΔΙΟ ΜΕΛΙ, τα κανάλια FLASH, ΤOP CHANNEL, WEST, ΕΤ3, ΣΕΡΡΕΣ TV, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΤV, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, τις εφημερίδες και τα έντυπα του Νομού Κοζάνης, την εφημερίδα GO τις ηλεκτρονικές εφημερίδες και διαδικτυακές σελίδες, τον γιατρό Λευτέρη Σιόμο, τον οδοντογιατρό Αλέξανδρο Καρατάσο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στους εθελοντές του Βελβεντού που πραγματικά βοήθησαν με μεγάλη προθυμία και πολύ προσωπικό κόπο στην τεχνική υποστήριξη του αγώνα και υπήρξαν εδώ και εννιά χρόνια οι πραγματικοί εμψυχωτές της όλης προσπάθειας.

Κι ακόμη ευχαριστίες οφείλουμε στον Αλυτάρχη του αγώνα, τους αγωνοδίκες, τους κριτές, όλους τους συμμετέχοντες οδηγούς, συνοδούς και τεχνικούς του αγώνα και βέβαια όλους τους θεατές που τίμησαν το Βελβεντό με την παρουσία τους.

Ευχαριστίες τέλος οφείλουμε στα μέλη της «Κοινωνίας των Πολιτών του Βελβεντού», που στηρίζουν τη διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων στα πλαίσια της συνέχισης των πρωτοβουλιών που είχε πριν την «καλλικρατική» κατάργησή του ο Δήμος Βελβεντού.

Η επιτυχημένη 15η διοργάνωση του ράλι (η 9η συνεχής στο Βελβεντό) αποδεικνύει την σταθερή πορεία ενός νέου θεσμού που οφείλει να στηριχτεί και να αναδειχτεί ακόμη περισσότερο στα χρόνια που έρχονται, αφού και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό προωθεί αλλά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας διαφημίζει και προβάλλει.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ»


Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2011 20:46