Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010 14:09

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΩΡΑ!!!

Δυστυχώς η κατάσταση φαίνεται να έχει ξεφύγει τελείως από τον έλεγχο, αφού σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των νοσοκομειακών γιατρών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, τα νοσοκομεία της βρίσκονται «στην τραγικότερη κατάσταση όλων των περιφερειών της χώρας»!

Στον απόηχο της σιωπηλής διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε μόλις πριν από μερικές ημέρες στην Κοζάνη, καλούμαστε -μπροστά στην υφιστάμενη κατάσταση- να συνεχίσουμε τον αγώνα για τη διασφάλιση του ύψιστου αγαθού που διαθέτει ο άνθρωπος. Ο αγώνας θα πρέπει να είναι καθημερινός και η προσπάθεια κοινή και δυναμική.

 

Συνάδελφοι: στην Ενεργειακή καρδιά της χώρας η ανάγκη για την ύπαρξη και τη λειτουργία ολοκληρωμένων υλικοτεχνικών δομών για την υγεία και η εξασφάλιση του απαραίτητου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, καθίσταται επιτακτική ανάγκη, εξαιτίας των δραστηριοτήτων της ΔΕΗ και του τρόπου που αυτές σχετίζονται με την υγεία του πληθυσμού.

 

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ουκ ολίγες φορές -στο όνομα της υγείας και της ασφαλούς εργασίας- πήρε πρωτοβουλίες και στήριξε σχετικές δράσεις, συμβάλλοντας στην γενικότερη προσπάθεια για να εξασφαλιστούν τα αυτονόητα. Αυτό θα κάνουμε πάντα.

 

Σήμερα, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και συνεχίζουμε την δραστηριότητά μας με στόχο την αποκατάσταση της υγείας του Ε.Σ.Υ., γιατί:

Τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ. Τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΓΕΙΑ.


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΙΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΛΙΣΤΑ. ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΜΑΣ.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010 14:11