Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011 20:58

«ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΟΥ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ & ΡΟΤΑΡΑΚΤ ΟΜΙΛΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ»

«Οι τέσσερις τύποι της προσωπικότητας» ήταν το θέμα που εισηγήθηκε ο μαθηματικός και ροταριανός Σπύρος Γκαραβέλλας στην κοινή συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου και του ομίλου Ροταράκτ που πραγματοποιήθηκε στο γνωστό εστιατόριο Πλάτανος, την Δευτέρα 6 Ιουνίου. Την συνεστίαση άνοιξε ο πρόεδρος του ροταριανού ομίλου, Γιάννης Μπουμπουρέκας, κάνοντας ανακοινώσεις, και ύστερα τον λόγο πήρε ο εισερχόμενος πρόεδρος του Ροταράκτ ομίλου για το 2011-2012, Μπάμπης Αθανασιάδης, ο οποίος παρουσίασε τις αλλαγές που θα ισχύσουν για το Ροταράκτ διεθνώς, αλλά και σε επίπεδο περιφέρειας, από το νέο ροταριανό έτος που ξεκινάει την 1η Ιουλίου. Συνοπτικά, μερικές από τις αλλαγές που θα ισχύσουν είναι η αύξηση του ανώτατου ορίου ηλικίας συμμετοχής στον όμιλο, το οποίο από τα 30 έτη ανεβαίνει στα 35, και η συμμετοχή των αξιωματούχων του Ροταράκτ σε εκπαιδευτικά σεμινάρια για την καλύτερη κατάρτιση τους και την αποτελεσματικότερη λειτουργία των ομίλων.
Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο κύριος ομιλητής της βραδιάς, Σπύρος Γκαραβέλλας για να αναπτύξει το άκρως ενδιαφέρον θέμα, για την οποία εισήγηση βασίστηκε στο βιβλίο της ψυχολόγου Florence Littauer, «Προσωπικότητα Συν». Ο εισηγητής αναφέρθηκε στους τέσσερις τύπους προσωπικότητας στους οποίους διακρίνονται οι άνθρωποι, οι οποίες είναι ο δημοφιλής (ή αλλιώς αιματικός), ο ισχυρός (ή χολερικός), ο τελειομανής (ή τέλειος μελαγχολικός) και ο φιλήσυχος (ή φλεγματικός). Επίσης ανέπτυξε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε ομάδας αναλυτικά, κάνοντας αναφορά σε γνωστά άτομα, όπως πολιτικούς και καλλιτέχνες, που ανήκουν στον έναν ή στον άλλον τύπο προσωπικότητας και σημείωσε ότι ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και ο καθένας έχει μία κυρίαρχή προσωπικότητα καθώς και μία συμπληρωματική. Ο ομιλητής τόνισε πως είναι σημαντικό να αποτιμηθούν τα δυνατά μας σημεία, να αποδεχθούμε τις αδυναμίες μας και να καταρτίσουμε σχέδιο αυτοβελτίωσης. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας μοιράσθηκε από τον εισηγητή ένα ερωτηματολόγιο όπου ο καθένας μπορούσε να βγάλει τα συμπεράσματά του για τον τύπο της προσωπικότητας του, κάνοντας έτσι την ομιλία όσο το δυνατόν πιο διαδραστική. Στο τέλος ακολούθησε ουσιαστικός διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων και του ομιλητή.
Κατόπιν, ο πρόεδρος του ροταριανού ομίλου ανακοίνωσε πως την επόμενη Δευτέρα 13 Ιουνίου δεν θα πραγματοποιηθεί συνεστίαση, καθώς είναι του Αγίου Πνεύματος, και η επόμενη συνεστίαση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Ιουνίου, οπότε θα γίνει ο απολογισμός του ροταριανού έτους 2010-2011 και θα γίνει η αλλαγή της ηγεσίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Ιωάννης Μπουμπουρέκας Γεώργιος Σίσκος

τηλ. Επικοινωνίας: 2461027196 τηλ. Επικοινωνίας: 2461032457

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011 21:03