Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 13 Απριλίου 2010 15:31

ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΟ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Το ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαϊδας. Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Γιώργος Χαραλαμπίδης και ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Ασημόπουλος. Στη συζήτηση συμμετείχε και ο Δ/ντής του Κέντρου Τεχνολογικής Έρευνας κ. Στέργιος Γκανάτσιος ενώ από την πλευρά του Εργατικού Κέντρου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Τάσος Τσιλφίδης, ο Γραμματέας κ. Δημήτρης Τραχανάς, ο Ταμίας κ. Γιώργος Σουμελίδης, οι κ.κ. Γιώργος Κάτανας και Θόδωρος Κακουλίδης Μέλη και ο κ. Γιώργος Αδαμίδης ,Πρόεδρος του Περιφερειακού Σωματείου Ενέργειας «Σπάρτακος».

Τα κύρια θέματα της συζήτησης αφορούσαν:

Την κατοχύρωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας που είναι σε εκρεμμότητα.

Τον τρόπο εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Την αναστολή λειτουργίας του Τμήματος Εργοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011.

Τα νέα αυτόνομα Μεταπτυχιακά Προγράμματα με αντικείμενα περιβάλλοντος, τεχνολογίας τροφίμων και διεθνούς εμπορίου που θα λειτουργήσουν αντίστοιχα στην Κοζάνη, Φλώρινα και Καστοριά, ενώ αναφέρθηκε και η βούληση του Προέδρου για μελλοντικά μεταπτυχιακά προγράμματα στο Τμήμα Μαιευτικής.

Αφορμή της συνάντησης αυτής στάθηκε η επικείμενη επίσκεψη του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαϊδας και των συνεργατών του στην Υπουργό Παιδείας Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κ. Άννα Διαμαντοπούλου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Απριλίου 2010 15:34