Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011 19:14

Μετωπική επίθεση της ΔΑΚΕ- ΓΕΝΟΠ στον Κυριάκο Μητσοτάκη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που δια των δηλώσεων του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για μία φορά ακόμη αποδεικνύεται η ανεξαρτησία των αποφάσεων της ΔΑΚΕ και η καθαρή παράλληλη ιδεολογική σχέση με την Ν.Δ.
Επιτέλους ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης κατάλαβε ότι ..

η ΔΑΚΕ, δεν κηδεμονεύεται και δεν χειραγωγείται. Η ύποπτη συγκυρία που επέλεξε να προβάλλει τις απόψεις του για τη ΔΑΚΕ, μας θυμίζει τις τακτικές της οικογένειας του, που κάθε φορά, κάποια μέλη της, έρχονται να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ χτυπώντας τη λαϊκή κοινωνική βάση της παράταξης.

Προχθές η αδερφή του δια των δηλώσεων της, χθες σ πατέρας στο Παπαχελά και σήμερα ο μικρότερος, ολοκληρώνουν το έργο της υποστήριξης της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και το μέτρο ενάντια στους εργαζόμενους. Επιτέλους το Μητσστακεϊκο ας μας πει καθαρά έχουν δικαίωμα οι εργαζόμενοι να κάνουν απεργία;

Βεβαίως η λέξη απεργία και εργασία μπορεί να είναι ξένες στα παιδιά των μπαμπάδων τους, τα οποία γεννήθηκαν και θα πεθάνουν πολιτικοί χωρίς να έχουν εργαστεί σε ιδιώτη ούτε μία μέρα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011 19:18