Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2011 17:56

Κύκλος Σεμιναρίων απο το Λαϊκό πανεπιστήμιο Κοζάνης

 

Σε συνεργασία με τον ΕΚΑΤΑΙΟ και το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αλεξανδρούπολης Αρίσταρχος ο Σαμόθραξ, ιδρύεται στην Κοζάνη το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κοζάνης Γεώργιος Παρακείμενος το οποίο θα στεγάζεται στην Αίθουσα που βρίσκεται πάνω από την Αίθουσα Τέχνης στην Κοζάνη.
Πρόκειται για πρόγραμμα σεμιναρίων, τα οποία θα ξεκινήσουν στις 24 Σεπτεμβρίου του 2011, ανώτερου μορφωτικού που αφορά σε θέματα Ελληνικού Πολιτισμού. Συζητούνται θέματα ειδικού φιλοσοφικού, αρχαιολογικού, λογοτεχνικού ή άλλου επιστημονικού ενδιαφέροντος, όπως και θέματα ιστορίας, πολιτικής, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εμπεδώσουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν νέους τρόπους αντίληψης.
Στα Σεμινάρια τα οποία θα αρχίσουν στις διδάσκουν απόφοιτοι του τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του Ε.Α.Π και διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί, επιστήμονες και προσωπικότητες του πνεύματος και της τέχνης από ανώτατα μορφωτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Γλώσσα των σεμιναρίων η Ελληνική.
Πρόγραμμα Μορφωτικών & Πολιτιστικών Εκδηλώσεων
Το Πρόγραμμα Μορφωτικών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων συγκροτείται από ομιλίες, διαλέξεις, συζητήσεις, εκθέσεις, παρουσιάσεις βιβλίων.
Κύκλος σπουδών του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κοζάνης Γεώργιος Παρακείμενος
O Κύκλος Σπουδών του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κοζάνης Γεώργιος Παρακείμενος περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα μορφωτικών δραστηριοτήτων για Έλληνες και αλλοδαπούς. Προσφέρονται μαθήματα ειδικού ενδιαφέροντος, από τους χώρους κυρίως της ελληνικής Ιστορίας, της Τέχνης και του Ελληνικού Πολιτισμού γενικότερα.
Πρόγραμμα εκπόνησης ερευνών
Πραγματοποιείται έρευνα κυρίως στους τομείς της Ελληνικής Ιστορίας και γενικότερα του Ελληνικού Πολιτισμού, Ιστορίας της Τέχνης και του Θεάτρου – Λογοτεχνίας.
Στο τέλος του κύκλου σεμιναρίων χορηγείται πιστοποιητικό σπουδών ισότιμα με όλα τα σεμινάρια της Δια Βίου Mάθησης .
Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από τις 1/7/έως τις 30/8/2011
Πληροφορίες:
www.lpk.gr
Όλγα Κούρτογλου
Υποψήφια Διδάκτωρ στο τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Γιοχάνεσμπουργκ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2011 17:59