Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011 17:05

Στα υπουργεία Οικονομικών και Παιδείας βρέθηκε η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου

Στα υπουργεία Οικονομικών και Παιδείας βρέθηκε η  Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή ΒρυζίδουΣτα Υπουργεία Οικονομικών και Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων βρέθηκε την Τρίτη 12 Ιουλίου η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου όπου και συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Παντελή Οικονόμου και με ειδικούς συμβούλους της Υπουργού και τη Διευθύντρια του γραφείου της κα Διαμαντοπούλου, κα Ευγενία Λόκανα. Έθεσε τα πρόβλημα της Εφορίας Πτολεμαΐδας, του Τελωνείου και κατέβαλε μια ύστατη προσπάθεια διατήρησης των Γυμνασίων Αγίου Χριστόφορου και Γαλάτειας, έστω και ως παραρτημάτων.

Ο κ. Οικονόμου ζήτησε εισηγήσεις για την αναγκαιότητα διατήρησης της Εφορίας και του Τελωνείου και η Δήμαρχος ετοιμάζει με υπάλληλους της εφορίας και πολίτες, γνώστες του θέματος, την εισήγηση για τη υποστήριξη του αιτήματος.

Με την κα. Ευγενία Λόκανα συζητήθηκαν συνολικά τα θέματα εκπαίδευσης, όπως την διατήρηση του Γραφείου Α'βάθμιας και Β' βάθμιας Εκπαίδευσης στην Πτολεμαΐδα, καθώς και πολλά επιμέρους ζητήματα. Διαπίστωση κοινή είναι ότι πρέπει να υπάρχει συνεχής ενημέρωση και συνεργασία για την προώθηση των θεμάτων παρότι οι οικονομικές δυσκολίες και ο γενικός σχεδιασμός δεσμεύει δυστυχώς και τις επιμέρους αποφάσεις.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011 17:11