Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011 19:45

Ανακήρυξαν τον υφ. Εσωτερικών Π. Κουκουλόπουλο ως ανεπιθύμητο πρόσωπο στην Εορδαία


emporikosptolemaidaΟ Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας εδώ και καιρό είχε καταστήσει σαφές ότι koukoulopoulos_vouliστο υψηλότερο σημείο προστασίας για την Εορδαία, είναι το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.
Η κόκκινη γραμμή που θέσαμε, καταπατήθηκε, αφού οι αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας συρρικνώνουν το Νοσοκομείο μας, και θέτουν υπό αμφισβήτηση ..

την αυτόνομη λειτουργία του, αλλά και την εξέλιξή του.
Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι πολιτικές παρεμβάσεις θέλουν ένα κορεσμένο και γερασμένο Νοσοκομείο να αυξάνει τις κλίνες του, και το Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας με τις απεριόριστες δυνατότητες, να συρρικνώνεται.
Τα νέα δεδομένα που τίθενται, είμαστε σίγουροι ότι έχουν ονοματεπώνυμο, και πιστεύουμε ότι οφείλονται σε συγκεκριμένους ανθρώπους, οι οποίοι είναι ανέκαθεν εχθροί της Εορδαίας, παρά το γεγονός ότι τιμήθηκαν από τους πολίτες της, με την ψήφο τους.
Με αυτά τα δεδομένα το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε και δημοσιοποιεί τις αποφάσεις και τις προτάσεις του, οι οποίες είναι:
1) Θεωρούμε και χαρακτηρίζουμε τον βουλευτή Κουκουλόπουλο, ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ στην περιοχή μας και του συνιστούμε να μην δοκιμάσει άλλο τις αντοχές των πολιτών της Εορδαίας. Η καλές του σχέσεις με τον Υπουργό υγείας, επιβεβαιώθηκαν.
Ελπίζουμε να πάψει να λειτουργεί πλέον για το "καλό" μας.
2) Καλούμε την Δήμαρχο Εορδαίας, καθώς και όλο το Δημοτικό συμβούλιο ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, ως ένδειξη ύστατης αντίστασης στην συρρίκνωση της περιοχής, , που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το Νοσοκομείο μας, αλλά και με μία σειρά υπηρεσιών που κλείνουν στην Πόλη μας.
3) Καλούμε τους περιφερειακούς συμβούλους της Εορδαίας να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ, για τους ίδιους λόγους.
4) Καλούμε την διοικήτρια του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, για λόγους ευθιξίας, εάν αυτοί υφίστανται.
5) Καλούμε τέλος όλους τους κατοίκους της Εορδαίας να ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, απέχοντας και μένοντας μακριά από τις κάλπες, οποτεδήποτε γίνουν εκλογές, τοπικές ή εθνικές.
Αυτή είναι η απαρχή μιας σειράς αντιδράσεων που προκαλούμαστε να υλοποιήσουμε.
Είναι πλέον η ώρα των πράξεων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος Σοφοκλής Ασιανός

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011 22:54