Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2011 17:02

Το ΕΒΕ Ν. Κοζάνης διοργανώνει τη συμμετοχή επιχειρήσεων μελών του σε πρόγραμμα εργασίας στη Λιθουανία

Το ΕΒΕ Ν. Κοζάνης διοργανώνει τη συμμετοχή επιχειρήσεων μελών του σε πρόγραμμα εργασίας στη ΛιθουανίαΤο Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ν. Κοζάνης ενημερώνει τα μέλη του, ότι στα πλαίσια του Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης «Leonardo Da Vinci», πρόκειται για μία εβδομάδα εντός του 1ου δεκαημέρου του Οκτωβρίου 2011 να συμμετέχει με ομάδα μελών του, των 12 ατόμων, στη Λιθουανία σε πρόγραμμα εργασίας-κατάρτισης με τον τίτλο «Διαχείριση-Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού μικρομεσαίων επιχειρήσεων». Συγκεκριμένα:

Στην πόλη Βίλνιους της Λιθουανίας, καλούνται να συμμετέχουν επιχειρήσεις μέλη από τον κλάδο της μεταποίησης στον τομέα κατασκευών, συνεργείων και συναφών αντικειμένων.

Οι επιχειρηματίες που θα συμμετέχουν, θα έχουν την ευκαιρία την μία εβδομάδα της παραμονής τους, να επισκεφθούν επιχειρήσεις αντίστοιχης δραστηριότητας με τις δικές τους και να καταρτιστούν σε θέματα τεχνογνωσίας και marketing που εφαρμόζονται στις επιχειρήσεις των δύο χωρών, όπου θα πραγματοποιηθούν οι επισκέψεις.

Παρακαλούνται τα μέλη που επιθυμούν να συμμετέχουν, να υποβάλλουν έως την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011, αίτηση στην Υπηρεσία του ΕΒΕ(θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας πληρ.τηλ.2461041693 κ.Σακαλής).

Σημειώνεται, ότι τα έξοδα (μετάβαση-διαμονή-ημιδιατροφή), καλύπτονται από το πρόγραμμα και ο συμμετέχων θα καταβάλλει μόνο το ποσό των διακοσίων (200)€.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2011 17:07