Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011 13:46

Συγχαρητήριο του Δημάρχου Κοζάνης στους επιτυχόντες των πανελλαδικών

maloutas
«Καλωσορίζω στην πόλη μας τους νέους φοιτητές που πέτυχαν στο Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ της Δυτικής Μακεδονίας και καλώ όλους τους φορείς και τους κατοίκους της πόλης, να υποδεχτούν τους νέους φοιτητές και να τους παράσχουν κάθε μορφής βοήθεια, που θα χρειαστούν στα πρώτα τους βήματα στην πόλη.


Σε μία εποχή όπου η οικονομική κρίση δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην μέση ελληνική οικογένεια, η πόλη μας η Κοζάνη με τις υποδομές, τις υπηρεσίες και την αγορά της, μπορεί να προσφέρει δυνατότητες για σπουδές σε όλους τους νέους, με καλή ποιότητα και προσβάσιμες οικονομικά.
Παράλληλα συγχαίρω όλους τους νέους συμπολίτες μας που πέτυχαν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, και τους εύχομαι μία επιτυχημένη πορεία.
Ο Δήμος Κοζάνης αγκαλιάζει τους νέους μας, το μέλλον του τόπου, τόσο αυτούς που από άλλες περιοχές θα σπουδάσουν στην Κοζάνη, όσο και τους Κοζανίτες που θα σπουδάσουν εντός της πόλης, γιατί όλοι μαζί με την δυναμική τους, μπορούν να διαμορφώσουν μία νέα προοπτική για τον Δήμο μας».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011 13:48