Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2011 11:18

ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΡΟΤΑΡΑΚΤ ΟΜΙΛΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ


Ο Ροταράκτ Όμιλος Κοζάνης πραγματοποιεί πανηγυρική συνεστίαση την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21.00 στον Prive χώρο του Restaurant «Τρυποκάρυδος», ξεκινώντας μ' αυτόν τον τρόπο επίσημα την νέα Ροταριανή χρονιά 2011 – 2012.

Η συνεστίαση δεν θα συνοδεύεται από κάποια ομιλία καθώς θα γίνει ένας σύντομος απολογισμός της προηγούμενης πλούσιας σε δράσεις χρονιάς και ο προγραμματισμός της νέας.
Μέλη του πατρικού Ροταριανού Ομίλου Κοζάνης, το ΔΣ και τα μέλη του Ροταράκτ Ομίλου Κοζάνης και αρκετοί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να οργανώσουν τις επόμενες προγραμματισμένες δράσεις σε τοπικό αλλά και ευρύτερο επίπεδο.
Η συνεστίαση της Τετάρτης, όπως και όλες οι συνεστιάσεις του Ομίλου είναι ελεύθερη και ανοικτή σε όλους όσους επιθυμούν να επισκεφθούν τον Όμιλο, να μάθουν περισσότερα για τους σκοπούς και τις δράσεις και να συνεισφέρουν κι αυτοί στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί το Διεθνές Ρόταρυ μέσω του τεράστιου δικτύου Ομίλων και Περιφερειών σε ολόκληρο τον κόσμο με εκατομμύρια μέλη – εθελοντές στις τάξεις του.
Στοιχεία επικοινωνίας Ροταράκτ Ομίλου Κοζάνης:
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook Group: ROTARACT CLUB of Kozani
Ο Πρόεδρος                Ο Γραμματέας
Μπάμπης Αθανασιάδης Πέτρος Παπαναούμ

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2011 20:52