Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011 23:01

Η καλοκαιρινή κατασκήνωση Λυκοπούλων Προσκόπων Κοζάνης - Ξεκινάν οι εγγραφές για την νέα χρονιά

Likopoula_Kozanis_KataskinosiΤί ωραίο πράγμα το παιδί να επιστρέφει στο φυσικό του περιβάλλον! Να αφήνει την πόλη, τα αυτοκίνητα, τους τέσσερις τοίχους και να ζει σε καταπράσινα δάση, σε μαγικές ακρογυαλιές, να κυλιέται στο γρασίδι, να μπορεί να τρέχει, να εκτονώνεται, να μαθαίνει, να ονειρεύεται!.. Τι ωραία να μπορεί να κάνει καινούριους φίλους, να συμβιώνει, να απογαλακτίζεται για λίγο από τη μαμά και τον μπαμπά, να παίζει, να τραγουδά, να νικά τα εμπόδια και τις δυσκολίες του

, να ζει νέες εμπειρίες που δύσκολα μπορεί να ζήσει στο αποστειρωμένο περιβάλλον της πόλης.

Αυτά και τόσα άλλα πράγματα ζήσανε τα μικρά μας προσκοπάκια, τα λυκόπουλα με τα κίτρινα πουκαμισάκια που όλοι κάπου - κάποτε θα έχετε δει!... Πού τα ζήσανε; Στην καλοκαιρινή μας κατασκήνωση, στην παραλία του Λιτοχώρου κάτω από τον Όλυμπο, εκεί όπου η 5η και η 7η αγέλη λυκοπούλων Κοζάνης πέρασε μια αξέχαστη εβδομάδα! Και όλα αυτά παρέα με μαγικούς ήρωες, που ήρθαν εκεί μόνο για μας: ο Χάρρυ Πόττερ, με τους δύο φίλους του, οι καθηγητές και πολλά άλλα πλάσματα από την Ακαδημία μαγείας του Χόγκουαρντς. Καί όχι μόνο αυτό! Στην κατασκήνωσή μας στήθηκε ένα ολόκληρο τσίρκο με κλόουν, ακροβάτες, ζογκλέρ και μάγους, μέσα στο οποίο τα παιδιά παίξανε και ζήσανε απίστευτες περιπέτειες!

Όλα αυτά βέβαια δε θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς την αρχηγό μας Δώρα Γκιούρα, που πήρε στις πλάτες της την ευθύνη για την πραγματοποίηση αυτής της μεγάλης δράσης, με τη βοήθεια φυσικά ενός έμπειρου και πολυάριθμου επιτελείου. Μεγάλος χορηγός μας υπήρξε το κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσ/κης, που προσέφερε ποσότητα υφάσματος για την κατασκευή του τσίρκου, και θα θέλαμε να το ευχαριστήσουμε από καρδιάς. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κουτσοσίμο, τον κ. Μπαλτζή και την κ. Μανώλα, για την προσφορά αναλώσιμων ειδών. Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ το αφήσαμε στο τέλος για όλους τους γονείς, που μας εμπιστεύτηκαν για άλλη μια χρονιά τα παιδιά τους και ήταν δίπλα μας σε ότι τους χρειαστήκαμε. Για τους γονείς και τους φίλους που ήταν παρών στη γιορτή αποχαιρετισμού που κάναμε την τελευταία μέρα της κατασκήνωσης και καμάρωσαν τα καμάρια τους, βλέποντας παράλληλα τον εναλλακτικό τρόπο της προσκοπικής ζωής, που τόσο έχει ανάγκη η κοινωνία μας σήμερα.

Αν θέλετε και το δικό σας παιδί να έχει ανάλογες εμπειρίες να σας ενημέρωσουμε ότι η προσκοπική χρονιά μόλις ξεκίνησε!!! Τα τμήματά μας λειτουργούν κάθε Σάββατο, 16.30 - 18.00 στο Κοβεντάρειο κτήριο, οδό Ολ. Γεωργάκη 3 και στο κτήριο της οδού Παπασιώπη 4, λίγο πιο πάνω από τον κιν/φο "ολύμπιον". Το τηλέφωνα επικοινωνίας μας είναι το 2461022832, κάθε Δευτέρα απόγευμα. Για οποιαδήποτε πληφορία μπορείτε επίσης να μας βρείτε στη σελίδα μας στο facebook με τίτλο "ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ".

Ευχόμαστε σε όλους καλή προσκοπική χρονιά, γεμάτη παιχνίδι, εμπειρίες, ελπίδα και περισσότερα παιδικά χαμόγελα που τόσο πολύ χρεαζόμαστε!

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011 23:10