Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011 21:42

O ΡΟΤΑΡΑΚΤ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ 27η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ & ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Η περιοχή της Κοζάνης και ευρύτερα της Δυτικής Μακεδονίας αποτελούσε και αποτελεί πηγή πολύ δραστήριων και αξιόλογων επιστημόνων, εμπόρων, επαγγελματιών και επιχειρηματιών με αρχές, αξίες και ιδανικά. Απευθυνόμενοι λοιπόν σ' αυτούς αλλά και γενικά στην τοπική κοινωνία της περιοχής, ο Ροταράκτ Όμιλος Κοζάνης θα συμμετέχει ως ΜΚΟ στην 27η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Κοζάνης κάνοντας ευρύτερα γνωστό το τόσο σοβαρό έργο που επιτελείται εδώ και χρόνια καθώς και η δυναμική που μπορεί να αποκτήσει με την στελέχωση κι από νέους αξιόλογους επιστήμονες και επαγγελματίες από όλους τους χώρους. Η ανάγκη για γνωστοποίηση του έργου που παράγεται από τον Ροταράκτ Όμιλο Κοζάνης απορρέει από το γεγονός ότι υπάρχει ακόμη πολύς κόσμος που δεν γνωρίζει τι είναι το Ρόταρυ, ποιοι είναι οι στόχοι και οι σκοποί του, με ποιον τρόπο λειτουργεί και τι προσφέρει σε τοπικό και διεθνές επίπεδο με αποτέλεσμα είτε την πλήρη άγνοια είτε την παραπληροφόρηση από παράπλευρες αναξιόπιστες πηγές είτε την αποχή από δράσεις που θα ήθελαν πολλοί να συμμετέχουν εάν γνώριζαν την ύπαρξή τους.
Η παρουσία του Ομίλου Ροταράκτ Κοζάνης στην έκθεση εντάσσεται και στα πλαίσια μιας καμπάνιας που ξεκίνησε εδώ και ένα χρόνο από τον Όμιλο υπέρ της τόνωσης και στήριξης της τοπικής αγοράς και των τοπικών επιχειρήσεων της Κοζάνης. Σε καιρούς κρίσης ο Ροταράκτ Όμιλος συμμετέχει στην έκθεση στηρίζοντας το ΕΒΕ Κοζάνης που είναι ο διοργανωτής της αλλά και το επιμελητήριο του εμπορικού κόσμου της Κοζάνης.
Θα είναι χαρά και τιμή μας να επισκεφθείτε το περίπτερό μας, να συζητήσουμε, να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να μάθετε περισσότερα πράγματα για το Ρόταρυ και το Ροταράκτ.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011 21:44