Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011 21:38

Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΑΝΗΣΥΧΕΙ: ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

genop_deiΗ κυβέρνηση με το ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ εκτός του ότι δημιουργεί πρόβλημα σε εκατοντάδες χιλιάδες φτωχούς συνανθρώπους μας, ΔΙΝΕΙ και τη χαριστική βολή στη ΔΕΗ.
Το τέλος ακίνητης περιουσίας με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί τη ΔΕΗ στη χρεωκοπία.

Αυτό εκτός των άλλων είναι σίγουρο ότι βάζει ακόμα μεγαλύτερα εμπόδια στην υλοποίηση του επενδυτικού της προγράμματος καταδικάζοντας και την ΔΕΗ και τις πολύπαθες περιοχές των Νομών Κοζάνης και Φλώρινας σε μαρασμό.
Αυτοί που πρότειναν, οι λογαριασμοί της ΔΕΗ να γίνουν μοχλός είσπραξης φόρων και μάλιστα να της επιβάλλουν και πρόστιμο εάν δεν εισπράξει το φόρο, να γνωρίζουν ότι με τις αποφάσεις τους επιδιώκουν την ακύρωση του επενδυτικού της προγράμματος.
ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στηριζόμενη στην Ιστορία της ΔΕΗ με την τεράστια προσφορά της σε Εθνικό, κοινωνικό, οικονομικό, εργασιακό επίπεδο ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ να την προστατεύσει και να ακυρώσει τα σχέδια τους καταγγέλλοντας την πολιτική που απαξιώνει και ακυρώνει τον κοινωνικό ρόλο της ΔΕΗ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΠΑΘΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ
ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011 21:41