Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2011 21:24

''Η δεοντολογία της δημοσιογραφίας'' είναι το θέμα εκδήλωσης στους Ρόταρυ

 

Η συνεστίαση ξεκίνησε στις 9 μμ με τις ευλογίες του Ιερέα της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης, ο οποίος πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό. Στη συνέχεια, τον λόγο έλαβε ο απερχόμενος πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου, Γιάννης Μπουμπουρέκας, δίδοντας έμφαση στις αξίες του Διεθνούς Ρόταρυ και ευχόμενος καλή δύναμη και επιτυχία στο νέο ΔΣ του ομίλου. Στην συνέχεια η νέα γραμματέας του ροταριανού ομίλου, Μαρία Σπυρίδου απήυθυνε χαιρετισμούς, όπως και ο πρόεδρος του Ροταράκτ, Μπάμπης Αθανασιάδης. Τέλος, στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος Γιώργος Σίσκος, χαιρετώντας τους δύο ομίλους και κάνοντας προγραμματικές δηλώσεις.
Την πρώτη αυτή συνεστίαση έκλεισε ο πρόεδρος Γιώργος με την ανακοίνωση ότι την επόμενη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στο εστιατόριο «Πλάτανος» στις 9 μμ, θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα «Η δεοντολογία της δημοσιογραφίας», από την δημοσιογράφο Ρίτσα Σπυρίδου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Στοιχεία επικοινωνίας Ροταριανού Ομίλου Κοζάνης:
Website: www.rotarykozani.gr
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας
Γεώργιος Σίσκος Μαρία Σπυρίδου

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2011 21:27