Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 09:31

Κοζάνη: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΩΝ 18-30 ΕΤΩΝ

Ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας Δήμου Κοζάνης (ΟΑΠΝ) και το Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας (ΕΓΙΝ),
διοργανώνουν συνάντηση νεών στην Κοζάνη στο πλαίσιο του Προγράμματος "Πολιτισμός, Δημιουργικότητα, Κοινότητα".
Το Πρόγραμμα προσφέρει σε νέους ηλικίας 18-30 ετών διάφορες ευκαιρίες για περαιτέρω εκπαίδευση στο πλαίσιο μιας διαπολιτισμικής ανταλλαγής. Στόχος είναι να παρέχει έναν καλλιτεχνικό χώρο όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την έννοια του πολιτισμού από διαφορετικές οπτικές γωνίες μέσω της διαπολιτισμικής ανταλλαγής. Ένα σημαντικό μέσο, είναι ο λεγόμενος "ακτιβισμός της τέχνης του δρόμου".
Θα χρησιμοποιηθούν διάφορες μορφές τέχνης σε δημόσιο χώρο, για να προσελκύσουν την κοινωνικοπολιτική προσοχή σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Στους νέους προσφέρεται η ευκαιρία να εκφράσουν ατομικές και ομαδικές ανάγκες και επιθυμίες, καθώς και ευκαιρίες για αλληλεπίδραση και χαλάρωση, μέσω του κοινού ελεύθερου χρόνου, της συγκατοίκησης, των διαφόρων υπαίθριων δραστηριοτήτων και ασκήσεων ομαδικής ανάπτυξης.
Αναζητούνται, λοιπόν, νέοι ηλικίας 18-30 ετών από την Κοζάνη για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Το προφίλ των συμμετεχόντων:
- Βασικές γνώσεις αγγλικής γλώσσας.
- Ενδιαφέρον για τις τέχνες και τον πολιτισμό ή /και καλλιτεχνικές δεξιότητες.
- Άμεσο ενδιαφέρον για την δημιουργική οικονομία.
Προσφέρεται δωρεάν διαμονή και διατροφή (5 διανυκτερεύσεις). Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2461029843 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..