Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 20 Μαϊος 2010 13:51

COSMOTE: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑIΔΑΣ

Έχοντας συναίσθηση της ευθύνης μας απέναντι στους πελάτες που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, και παραμένοντας πιστοί στους κανόνες της σωστής και νόμιμης επιχειρηματικής λειτουργίας, επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους πολίτες της Πτολεμαϊδας ότι:

· Η παύση της λειτουργίας του σταθμού βάσης της COSMOTE στην πόλη της Πτολεμαϊδας δεν οφείλεται σε τεχνική αδυναμία του δικτύου μας.

·
H COSMOTE υποχρεώθηκε να διακόψει τη λειτουργία του, κατόπιν απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Κοζάνης, που κοινοποιήθηκε στις 12-5-2010, μετά από αγωγή του Δήμου Πτολεμαϊδας, που συζητήθηκε στις 18-3-2010. 

· 
Ο σταθμός βάσης μας διαθέτει όλες τις απαιτούμενες άδειες που προβλέπει ο νόμος, πλην της έγκρισης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, την οποία είχαμε υποβάλει εμπρόθεσμα προς έγκριση στις 6 Δεκεμβρίου του 2007 στο Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Δυόμισι χρόνια μετά, η έγκριση αυτή  εξακολουθεί να  βρίσκεται σε εκκρεμότητα, παρά το ότι η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας έχει δώσει τη σύμφωνη γνώμη της.
 
·  Μετά την έκδοση της δικαστικής απόφασης, ξεκινήσαμε αμέσως προσπάθεια εξεύρεσης νέας θέσης για το σταθμό, επισημαίνοντας, όμως, ως οφείλουμε, ότι η διαδικασία αδειοδότησης του νέου σταθμού, παράγοντας που δεν εξαρτάται από εμάς, μπορεί να διαρκέσει τουλάχιστον δύο χρόνια, καθώς εμπλέκονται έως και 9 διαφορετικές Υπηρεσίες.
 
·  Κατανοώντας τις ανησυχίες των συμπολιτών μας, φροντίσαμε επανειλημμένα για την καταγραφή της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην περιοχή, σε συνεργασία με την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ). Σε όλες τις μετρήσεις, οι τιμές γύρω από το σταθμό βάσης ήταν δεκάδες έως εκατοντάδες φορές μικρότερες από τα όρια της ασφαλούς έκθεσης.
 
Λυπούμαστε πολύ που, χωρίς δική μας υπαιτιότητα, δεν είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας, τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες επικοινωνίας που τους αξίζουν. Τιμάμε την εμπιστοσύνη τους και με γνώμονα την κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών αναγκών τους καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσουμε και να επεκτείνουμε την κάλυψη του δικτύου μας στην περιοχή.
 
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Μαϊος 2010 14:03