Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 28 Μαϊος 2010 11:18

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

altΠραγματοποιήθηκε χθες, στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας, ενημέρωση των εργαζομένων για τα κρίσιμα ζητήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, για όλα όσα έχουν δρομολογηθεί και για το πώς θα επηρεαστεί από όλα αυτά η μεγαλύτερη Βιομηχανική Επιχείρηση της χώρας.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός του ενδιαφέροντος που επέδειξαν οι εργαζόμενοι που συμμετείχαν στη διαδικασία, όπου ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τα στελέχη του είχαν την δυνατότητα να μεταφέρουν τα τελευταία νέα για όλα τα θέματα (ασφαλιστικό, νέος νόμος, μειώσεις μισθών κ.ο.κ).

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δεν μπορεί παρά να εκφράσει την ικανοποίησή του για το ενδιαφέρον των εργαζομένων και την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν, για την πρόθεσή τους να συμμετέχουν, να ενημερώνονται, να ανταλλάσσουν απόψεις και να κουβεντιάζουν για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

 Δέσμευσή μας είναι ότι θα φροντίζουμε πάντα να ενημερώνουμε έγκαιρα και έγκυρα όλους τους εργαζόμενους.

Σήμερα, Παρασκευή, στις 7μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η ίδια διαδικασία στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας και φυσικά θα απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Μαϊος 2010 11:26