Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 05 Μαϊος 2012 14:17

Οι Μάσκες έπεσαν, τα ψέματα Τέλειωσαν !

kokkinidisalτου Α. Κοκκινιδη*
Με την συνέχιση της Συγκυβέρνησης της Προδοσίας από το ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά η υποκρισία και η κοροϊδία τους δεν έχουν όρια, αποδεικνύοντας πως όχι μόνο «Μαζί τα φάγανε», αλλά πως «Μαζί τα τρώνε» και το χειρότερο «Μαζί θα τα τρώνε» !!!
Ενώ ο Σαμαράς πριν δήλωνε κατηγορηματικά :

«Εμείς σας το λέμε ευθέως, ότι όπως απορρίψαμε το Μνημόνιο I έτσι απορρίπτουμε και αυτά που προεξοφλούνται πια για το πολύ χειρότερο Μνημόνιο II».
Για το περίφημο «κούρεμα» του χρέους που «πρότεινε» η Τρόικα στην «κυβέρνηση» του ΠΑΣΟΚ δήλωνε πως δεν είναι τίποτα άλλο από το ότι το 2020 η Ελλάδα θα βρίσκετε στα ίδια επίπεδα χρέους με το 2009 και οι πολίτες της σε χειρότερες συνθήκες διαβίωσης από ότι είναι τώρα και δεν μπορούσε να συμφωνήσει.
Τώρα προεκλογικά μαλώνουν με τον αμείλικτο Βενιζέλο ποιανού επίτευγμα ήταν τελικά το κούρεμα.

Οι Μάσκες έπεσαν στο Μνημόνιο II, στην ψήφιση του Εφαρμοστικού και του PSI.
Ο Βενιζέλος με σύνθημα 'Αυτοδύναμη Ελλάδα' που μάλλον σημαίνει Αυτοδύναμη Καταστροφή και δηλώνοντας ξεκάθαρα (02 – 05 – 2012) πως θα συγκυβερνήσει με την Ν.Δ. και την υπάρχων πολιτική του Μνημονίου.
Ο Σαμαράς έχοντας πίσω στο μυαλό του αυτήν την Συγκυβέρνηση μας λέει 'Θα τα καταφέρουμε', ξέροντας όμως όλοι μας πολύ καλά τι εννοούν οι πολιτικοί όταν χρησιμοποιούν το 'Θα' και σε προεκλογική περίοδο μάλιστα.

Δεν μας είπαν όμως για τους «φίλους» τους επιχειρηματίες και τραπεζίτες οι οποίοι έβγαλαν έξω τα λεφτά τους ασφαλίζοντας τα και αυξάνοντας τα χωρίς να πληρώνουν τις οφειλές τους προς το Δημόσιο αλλά και χωρίς να έχουν συνέπειες.
Και θα είναι αυτοί οι ίδιοι που θα επενδύσουν ορμώντας να αρπάξουν φθηνά αυτά που ανήκουν στον Ελληνικό Λαό, τις Δημόσιες Περιουσίες και Επιχειρήσεις (ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΟΣΕ, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κλπ.), συμπεριλαμβανομένου και του ορυκτού πλούτου, αφού μεθοδικά υποτιμηθούν, υποβαθμιστούν, απαξιωθούν και ζημιωθούν
και όταν η χώρα «γίνει ανταγωνιστική και έχει ανάπτυξη» αλλά με μισθούς πείνας των 250 Ε και την Ανεργία να είναι τεράστια !
Και όταν τα ξεζουμίσουν για τα καλά θα τα επιστρέψουν πίσω στο Κράτος, με το αζημίωτο βέβαια, για τους ίδιους πάντα Εθνικούς Λόγους Ανάγκης που ξεπουλήθηκαν.

Για ένα πιάτο φακή τα έχει εκτιμήσει ο Βενιζέλος για 2 πιάτα ο Σαμαράς.

Υ.Γ. : Το νου μας λοιπόν !!!
03 – 05 – 2012 / 2 ημέρες πριν τις Εκλογές

Αλέξανδρος Κ. Κοκκινίδης (Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης)*

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 05 Μαϊος 2012 14:21