Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 11:39

Στους διακεκριμένους αθλητές για το 2023 απο την ΕΟΕ ο Απόστολος Τεληκωστόγλου

Ο Σπύρος Καπράλος πρόεδρος της ΕΟΕ με τον αθλητή Απόστολο Τεληκωστόγλου  και τον Προπονητή του Χρήστο Αλμασίδη Ο Σπύρος Καπράλος πρόεδρος της ΕΟΕ με τον αθλητή Απόστολο Τεληκωστόγλου και τον Προπονητή του Χρήστο Αλμασίδη

 Ολοκληρώθηκε  η εκδήλωση  βράβευσης  των  διακεκριμένων  αθλητών  που διοργάνωσε  η Ελληνική ολυμπιακή επιτροπή  , στο Μέγαρο  μουσικής  Αθηνών. 

 Το παρόν  έδωσαν  στην διοργάνωση  ο υφυπουργός αθλητισμού,  κύριος  Βρούτσης  , ο Γενικός Γραμματέας αθλητισμού  κύριος Μαυρωτάς , ο πρώην  υπουργός αθλητισμού κύριος Αυγενάκης , πρόεδροι  των ομοσπονδιών  και φυσικά  ο οικοδεσπότης , κύριος  Σπύρος Καπράλος πρόεδρος της ΕΟΕ.

 Από  τον σύλλογο μας Α.Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, βραβεύθηκε  ο τρεις φορές παγκόσμιος  πρωταθλητής  Απόστολος Τεληκωστόγλου του Κωνσταντίνου  για  την  ευρωπαϊκή του διάκριση  το 2023 που κατέκτησε  το  Χάλκινο μετάλλιο  στα European Games  στην Πολωνία. Τον αθλητή του  συλλόγου μας  συνόδευσε ο προπονητής της αγωνιστικής μας ομάδας  κύριος Αλμασίδης Χρήστος  και ο Μάνατζερ κύριος  Ηλίας Πάνου.