Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 07:20

Κοζάνη: Πανελλήνιο Πρωταθλημα Κ.Χ. U21 & U18 Ολυμπιακού και Σύνθετου Τόξου

Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης στην πόλη της Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για πρώτη φορά στη

Δυτική Μακεδονία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Κ.Χ. U 21 & U18 Ανδρών-Γυναικών Ολυμπιακού & Σύνθετου Τόξου, που διοργανώθηκε από τον Α.Ο.Τοξοβολίας Κοζάνης «ΤΟΞΟΚΛΥΤΟΙ» σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το Δήμο Κοζάνης και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Συμμετείχαν 135 αθλητές και αθλήτριες από 24 Συλλόγους από όλη την Ελλάδα.

Ο Σύλλογος μας αγωνίσθηκε με 7 αθλήτριες και αθλητές στις εξής κατηγορίες και έλαβε τις παρακάτω διακρίσεις:

Ομαδικό Γυναικών U18

3η θέση (Δεμερτζίδου Ζωή, Κιούλογλου Ευαγγελία-Μαρία, Παπαδοπούλου Βασιλική)

Μικτό Ομαδικό U18

6η θέση (Γερονάτσιος Ευάγγελος & Δεμερτζίδου Ζωή)

Τελική κατάταξη

Ολυμπιακό τόξο U18 Ανδρών -18m

18ος Γερονάτσιος Ευάγγελος
Ολυμπιακό τόξο U18 Νέων Γυναικών Α -18m

18η Κιούλογλου Ευαγγελία-Μαρία

23η Δεμερτζίδου Ζωή

29η Παπαδοπούλου Βασιλική

Ολυμπιακό τόξο U21 Νέων Γυναικών A-18m

24η Αρνίδη Κυριακή

27η Καραμάρκου Μαρία -Ελένη

28η Ευσταθιάδου Πολυξένη

Τη μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία του Συλλόγου μας πέτυχαν οι αθλήτριες Δεμερτζίδου Ζωή, Κιούλογλου Ευαγγελία-Μαρία, Παπαδοπούλου Βασιλική, οι οποίες κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας Κωνσταντινίδου Αναστασίας στην κατηγορία Ολυμπιακό τόξο Ομαδικό U18 Νέων Γυναικών.

Κατά τη διάρκεια του ολυμπιακού γύρου αντιμετωπίσαμε και προσπεράσαμε τον Γ.Α.Σ. Κατερίνης «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ» και στο μικρό τελικό την «Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας». Αυτή η νίκη των αθλητριών μας και η συμμετοχή τους για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μας γεμίζει με υπερηφάνεια, χαρά και συγκίνηση!

Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε θερμά : Ο κ. Κωνσταντινίδης Στάθης ο Υφυπουργός Εσωτερικών της Ελλάδας αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας Θράκης, ο κ. Παπαδόπουλος Μιχάλης βουλευτής Π.Ε.Κοζάνης, η Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού-Πολιτισμού κ. Πουταχίδου Όλγα, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Κοκκαλιάρης Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Πολιτισμού κ. Ιωαννίδης Γιάννης καθώς και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας κ. Ρέρρας Αθανάσιος.

Τέλος να ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη και τη βοήθεια τις τοπικές επιχειρήσεις της Κοζάνης που στάθηκαν στο πλευρό της διοργάνωσης χορηγώντας τοπικά προϊόντα για τα αναμνηστικά δώρα των αθλητών, καθώς και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και το Σύλλογο Αιμοδοτών “Γέφυρα Ζωής”.

 

                             Για το Δ.Σ.Η                                                                               Η

Πρόεδρος                                                                  Γεν. Γραμματέας
Χριστίνα Χιονίδου                                                  Τσιαούση-Λίλιου Βασιλική

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 07:22