Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011 15:04

«ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ»

maieskarkinosΣτα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου του μαστού, οι Μαίες του Τμήματος Μαιευτικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποίησαν εκστρατεία ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού στα πλαίσια των εργαστηριακών τους μαθημάτων στο «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Οι σπουδάστριες μοίρασαν έντυπο ενημερωτικό υλικό όπου τόνισαν την σημασία της αυτοεξέτασης μαστού, της προληπτικής ιατρικής εξέτασης και της μαστογραφίας.
Την πρωτοβουλία αυτή των Μαιών υποστήριξε ιδιαίτερα η Διοικήτρια του Νοσοκομείου, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και όλο το προσωπικό οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό της Μαιευτικής Σχολής και συμβάλλουν στην εκπαίδευση των σπουδαστών.
Το Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» στηρίζοντας τη δράση «Προσυμπτωματικού Προληπτικού Ελέγχου», σε συνεργασία με το Σύλλογο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Γυναικών με καρκίνο μαστού και το Α.Ν.Θ Θεαγένειο θα φιλοξενεί από Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στο χώρο του την κινητή μονάδα του Θεαγένειου για την πραγματοποιήσει προληπτικού ελέγχου των γυναικών άνω των 40 ετών.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011 15:08