Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011 14:14

''Δεν υπάρχει πρόβλημα με την ογκολογική μονάδα'', δηλώνει η διοίκηση του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαϊδας

mpodosakeioΗ μονάδα χημειοθεραπείας του «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ» Νοσοκομείου που λειτουργεί στα πλαίσια του Παθολογικού τομέα είναι έργο της παρούσας Διοίκησης η οποία με επίμονες και επίπονες προσπάθειες ξεπερνώντας τα όποια εμπόδια, ολοκλήρωσε τη διαδικασία πρόσληψης των παθολόγων ογκολόγων που στελεχώνουν την μονάδα, καθώς και του εξοπλισμού.

Είναι αυτονόητο ότι επ΄ουδενί δεν θα αφήσουμε να κινδυνεύσει η λειτουργία της Μονάδας Χημειοθεραπείας η οποία και με την κατασκευή της νέας πτέρυγας θα εξελιχθεί σε ογκολογικό τμήμα.
Η ανάγκη για την κάλυψη με εφημερίες της Παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου μετά και από την σοβαρότατη κρίση που διέρχεται η λειτουργία της, με την ταυτόχρονη απουσία - αναρρωτική άδεια και των τριών ιατρών παθολόγων που τη στελεχώνουν, οδήγησε τη Διοίκηση στην ομόφωνη απόφαση να εντέλλει τον Ιατρό Παθολόγο – Ογκολόγο κ.Ανθόπουλο Μιχαήλ να διενεργήσει δύο ενεργείς εφημερίες και μόνο της ημέρες 20 και 25 κατά το μήνα Δεκέμβρη.
Πρώτιστο μέλημα της Διοίκησης είναι η προάσπιση της υγείας των πολιτών, λειτουργώντας όλες τις κλινικές του Νοσοκομείου με ασφάλεια, πολύ δε περισσότερο την περίοδο αυτή των εορτών των Χριστουγέννων, που αναμένεται αυξημένη κίνηση των ασθενών.
Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας ενισχύθηκε με ενεργείς εφημερίες το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών με την Επικουρικό Γενική Ιατρό που μόλις χθές προσλήφθηκε στο Νοσοκομείο.
Στη δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνει η χώρα, με όλες τις ανακατατάξεις στο χώρο της υγείας, θεωρούμε ότι είναι επικίνδυνες οποιεσδήποτε απόψεις εκφράζονται από ανθρώπους που δεν έχουν ολοκληρωμένη εικόνα των προβλημάτων των υγειονομικών μονάδων της περιοχής, ακόμη και αν ανήκουν στον υγειονομικό χώρο.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011 14:24