Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2012 10:34

Η προκλητική επιστολή του προέδρου των Φαρμακοποιών Πειραιά στα μέλη του. Θα αποδοκιμαστεί απο τους εγχώριους της Κοζάνης; Θα καταδικάσει ο Γ. Δακής;

farmakopoioiΗ ανοικτή επιστολή του προέδρου του Φαρμακευτικού συλλόγου Πειραιά κ. ΚΟΥΒΑΡΗ έχει εξοργίσει χιλάδες πολίτες που τις δύσκολες ωρες προσέρχονται στα φαρμακεία και τα ιατρεία πληρώνοντας οι ίδιοι τα νοσήλεια και τα φαρμακά τους.
Η επιστολή ειναι απαράδεκτη και για έναν επιπλέον λόγο.

Προέρχεται απο ανθρώπους που είναι ταγμένοι να υπηρετούν τον ευαίσθητο χώρο της υγείας. Μέρος της επίμαχης προκλητικής επιστολής μπορείτε να δείτε παρακάτω: 
''Συνάδελφοι , αυτές τις δύσκολες ώρες έχοντας στα χέρια μας ακόμα το φάρμακο, είμαστε σε θέση να επιβάλλουμε και να επιλύσουμε το σύνολο των προβλημάτων, αρκεί να αποφασίσουμε να το στερήσουμε από τον Έλληνα ασφαλισμένο. Οι τύψεις και οι αναστολές δεν μας ταιριάζουν. Στηρίξαμε το ασφαλιστικό σύστημα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά σήμερα που στην υγεία κυβερνούν συμφέροντα , πρέπει να αγωνιστούμε για να προστατεύσουμε τις ζωές μας, τις οικογένειές μας και τους εργαζόμενους στον κλάδο μας''. 
Η προκλητική εικόνα του προέδρου τυο συλλόγου Πειραιά, ας ελπίσουμε οτι είναι μια οικτρή μειοψηφία και οτι δεν εκφράζει με κανένα τρόπο το σύνολο των φαρμακοποιών της χώρας.

Ειναι ευνόητο, οτι πρέπει να υπάρξουν οι ανάλογες αντιδράσεις αποδοκιμασίας απο τον Σύλλογο των Φαρμακοποιών Κοζάνης και φυσικά απο τον πρώην πρόεδρο των φαρμακοποιών και σημερινό Περιφερειάρχη Γ. Δακή. Ολόκληρη την επιστολή μπορείτε να την δείτε εδώ.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2012 19:54