Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 18:57

Με Αλκή και Σοφία – Salataband τηνν Παρασκευή στο rockbar gallery το φεστιβάλ νέων δημιουργών

 
αλκηΤη  2η βραδιά του φεστιβάλ θα φιλοξενήσει την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου το rockbarGallery, όπου θα εμφανιστούν οι Αλκή και οι Σοφία – Salataband.   Ώρα 9:30μ.μ.
«Αλκή» σημαίνει δύναμη. Οι «Αλκή» είναι ένα μουσικό σχήμα που προτείνει pop και rock εναλλαγές. Αποτελείται από το Δημήτρη Γαύρο και τη Δήμητρα Καραγιάννη, οι οποίοι κατάγονται από την πόλη της Κοζάνης.
 
Το Νοέμβριο του 2009 κυκλοφόρησε από την ΕΜΙ η πρώτη επίσημη δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο «ΣΕ ΔΥΟ ΕΑΥΤΟΥΣ». Ήταν μία παραγωγή του Φίλιππου Πλιάτσικα, ο οποίος συμμετείχε στο δίσκο ερμηνευτικά, στο τραγούδι «Ακόμα δε σε ξέρω», αλλά και ως δημιουργός με τη διασκευή του γνωστού τραγουδιού, από την εποχή των Πυξ Λαξ, «Όλο μ’ αφήνεις να σ’ αφήσω». Έχουν κάνει παρουσιάσεις της δουλειάς τους σε ραδιοφωνικούς και σε ορισμένους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως βέβαια και σε live παραστάσεις, σε πολλές απ’ τις οποίες συνεργάστηκαν με το Φ. Πλιάτσικα.
σοφια σαλαταΗ Σοφία τα κάνει ΣΑΛ.Α.Τ.Α !!!
« Η Κατσαρόλα » είναι το κομμάτι με το οποίο η Σοφία διαγωνίζεται στο Φεστιβάλ τραγουδιού Κοζάνης .  Τους στίχους  υπογράφει η Αννης θεοχάρη και   η Σοφία , την μουσική  η Σοφια και  την μουσική ενορχήστρωση  ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης.
Η Σοφία έχει καταγωγή από την Κύπρο αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Εκεί αποφοίτησε από την Ανωτερη σχολή επαγγελματικου χορού της Ραλλού Μάνου και την Κρατική σχολή Ορχηστρικής Τέχνης και ειναι κάτοχος διπλώματος flamenco Spanish Dance Society. Εχει συνεργαστεί με διάφορους μουσικούς και σχήματα οπως Νίκος Παρδαλάκης, Ανοιχτή Θάλασσα, Alejandro Chacon, κ.α καθώς τα τελευταία 3 χρόνια είναι η τραγουδίστρια, χορογράφος και σκηνοθετεί μαζί με τον Θάνο Κιούση  την μουσική  μπάντα Σαλ.α.τ.α (ΣΑΛταρισμένα Αγνωστης Ταυτότητας Άτομα), Αυτοδίδακτη στην κιθαρα συνθέτει και γράφει τους στίχους των τραγουδιών της.
Εκτέλεση τραγουδιού για τον διαγωνισμό :   SAL.A.T.A  band ,μια μπαντα που συνδυάσει το τραγούδι , τον χορό ,την ζογκλερική τέχνη με πολύ γέλιο!!!
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 19:49