Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 10:32

Διαγωνισμός για την Εβδομάδα Κινητικότητας

Διαγωνισμός Σέλφι φωτογραφίας με έπαθλο ένα ανδρικό και ένα γυναικείο ποδήλατο.

Όροι και προυποθέσεις selfie contest μέσω των social media


Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό με έπαθλο δύο ποδήλατα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
1. Φωτογραφηθείτε μπροστά από το banner της Ευρωπαΐκής Εβδομάδας Κινητικότητας που βρίσκεται έξω από το Δημαρχείο με το ποδήλατό σας ή με αθλητική ενδυμασία ή κρατώντας στο χέρι σας το εισιτήριο του λεωφορείου με το οποίο μετακινηθήκατε το οποίο να δείχνετε προς την κάμερά σας. Προσοχή, πρέπει να φαίνεται και το banner στη φωτογραφία.
2. Κάντε “like” στη σελίδα Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας Δήμου Κοζάνης» στο facebook ή “follow” στο Instagram @kozanimobilityweek ή και τα δύο. 
3. Δημοσιεύστε τη φωτογραφία που βγάλατε είτε στο facebook είτε στο Instagram με τα hashtag #mobilityweek και #kozanimobilityweek. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο hashtag! Μπορείτε να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας από την Κυριακή 16-9-18 μέχρι και την Παρασκευή 21-9-2018.
4. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί δημόσια το Σάββατο 22-9-2018, Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο, στην Πλατεία Νίκης στην εκδήλωση λήξης της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, η οποία θα ξεκινήσει στις 17: 30
Καλή επιτυχία!

Διαδικασία κλήρωσης
Η κάθε φωτογραφία θα λάβει έναν μοναδικό αριθμό συμμετοχής. Την ώρα της κλήρωσης θα επιλεγούν τυχαία δύο αριθμοί από το σύνολο των συμμετεχόντων όλης της εβδομάδας, κάθε ένας από τους οποίους θα κερδίσει από ένα ποδήλατο. Τα ποδήλατα που θα δοθούν ως έπαθλα είναι ένα ανδρικό και ένα γυναικείο. 
Κάθε άτομο συμμετέχει με μια συμμετοχή και δεν επιτρέπεται η συμμετοχή του ίδιου προσώπου με πολλαπλούς λογαριασμούς facebook ή instagram. Φωτογραφίες που δεν πληρούν τους όρους συμμετοχής ή δημοσιεύονται μετά την 21-9-2018 ή είναι δυσδιάκριτες, θα βγαίνουν εκτός διαδικασίας κλήρωσης . Οι δύο νικητές θα ανακοινωθούν την ώρα της κλήρωσης και θα ενημερωθούν μέσω των social media για να παραλάβουν τα ποδήλατά τους από το Bike Garage.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 10:34