Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 22:22

Time-lapse Φουρθιώτης: "Ιούνιος 2020 (λίστα Πέτσα)- Απρίλιος 2021 με κατηγορίες για σοβαρά ποινικά αδικήματα"

Γράφτηκε από τον
Ο Τηλεπαρουσιαστής προσέρχεται στον Εισαγγελέα Ο Τηλεπαρουσιαστής προσέρχεται στον Εισαγγελέα

του Σπύρου Κουταβά

Πριν σχεδόν ένα χρόνο ο Βαξεβάνης και η εφημερίδα Documento αποκάλυψαν το όνομα του Μένιου Φουρθιώτη που φιγουράριζε με το σαιτ "σφραγίδα"

να επιχορηγείται απο τη "λίστα Πέτσα" από την οποία αποκλείστηκαν δεκάδες μμε σε όλη την Ελλάδα. Όλως τυχαίως η ίδια εφημερίδα και ο δημοσιογράφος αποκάλυψαν ότι ο τηλεπαρουσιαστής φρουρείται από πολυμελή ομάδα αστυνομικών.. Η αστυνομία με ανακοίνωση της το αρνείται για να το παραδεχθεί μερικές ημέρες αργότερα. Ο Πολάκης, που παρεμπιπτόντως καπνίζει, δημοσιοποίησε ότι ο εν λόγω Τηλεπαρουσιαστής έχει κσρπωθεί παρανόμως 250.000 € χρήματα από την ενίσχυση της πολιτείας για τους εργαζομένους λόγω covid. Όλως τυχαίως η εφημερίδα Documento και ο Βαξεβανης αποκαλύπτουν ότι ο Τηλεπαρουσιαστής εισήλθε μαινόμενος στο υπουργικό γραφείο του Βρούτση γιατί ο τελευταίος μέσω των ελέγχων εντόπισε την παρασπονδια του.

Όλως τυχαίως ο Βαξεβάνης έγραψε στην εφημερίδα του ότι το σκηνικό με τους πυροβολισμός στο σπίτι του Τηλεπαρουσιαστή ήταν στημένο από τον ίδιο, ανέφερε περιστατικό συμπλοκής της ομάδας που πυροβόλησε στο σπίτι του Φουρθιωτη με την αστυνομία στην Εκάλη και αποκάλυψε ότι υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του ζητώντας ταυτόχρονα να προστατευθεί τόσο ο ίδιος όσο και οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα.
Πριν από δύο ημέρες η σοβαρή Καθημερινή επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του Βαξεβάνη και σήμερα βλέπουμε τον Τηλεπαρουσιαστή να προσέρχεται στον εισαγγελέα και να του προσάπτονται βαριά αδικήματα. Μένει να επιβεβαιωθεί η ύπαρξη συμβολαίου εναντίον του Βαξεβάνη.
Βέβαια εν'όσο εξελίσσονται όλα τα παραπάνω με τον Τηλεπαρουσιαστή, ένας έμπειρος και έγκριτος δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ ο Γ. Καραβαϊζ πέφτει νεκρός από μια μαφιόζικη δολοφονική ενέργεια έξω από το σπίτι του μέρα μεσημέρι.
Με την προσαγωγή που μετατράπηκε σε σύλληψη για να καταλήξουμε στην άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του, αρχίζουν τα ερωτήματα για τον Τηλεπαρουσιαστη και την σχέση του με μερίδα στελεχών της κυβέρνησης.

Ας ελπίσουμε ότι στα ερωτήματα θα απαντήσουν τόσο η έρευνα της δικαιοσύνης αλλα ακόμη περισσότερο τα ρεπορτάζ της ερευνητικής Δημοσιογραφίας και όχι τα επιχορηγούμενα φιλοκυβερνητικά συγκροτήματα τύπου.

Δεν πρόκειται για κάποιο πρόσωπο που μπορούσε να υπαγορεύει πολιτικές στην κυβέρνηση αλλά για ενα πρόσωπο που φαίνεται να συνδέεται με τους αρμούς της παρούσας κυβερνητικής εξουσίας . 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 08:05
ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΑΒΑΣ

Πτυχιούχος της ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας

Για 15 χρόνια ανταποκριτής στην Δυτική Μακεδονία του Mega channel, και για 12 χρόνια στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Περαστικός  από το ημερήσιο Βήμα την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και για δύο χρόνια στην εφημεριδα  ΕΞΟΥΣΙΑ. Μεγαλύτερο διάστημα στις περιφερειακές τηλεοράσεις  West channel και  Flash tv

Βρέθηκε κοντά στα γεγονότα της κρίσης στα Βαλκάνια. Την  Αλβανική εξέγερση  του 1997, τους βομβαρδισμούς στο Κοσσυφοπέδιο, το κύμα προσφύγων που δημιούργησε ο πόλεμος, και την Αλβανόφωνη εξέγερση στα Σκόπια με τους βομβαρδισμούς στο Αρατσίνοβο εως την Συμφωνια της Οχρίδας (1999-2001).

Κείμενα του στο παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί σε αρκετές εφημερίδες της Περιφέρειας, ''Θάρρος, Πτολεμαίος και Πρωινός Λόγος''. Έχει γράψει τα κείμενα σε 9 ντοκιμαντέρ εκ των οποίων ένα συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Από τους βασικούς δημιουργούς της εφημερίδας vetonews.gr, όπου έχει την δική του στήλη στο editorial. 

Ορισμένα απο τα ρεπορτάζ στο ΑΠΕ ΜΠΕ, Mega, την Ελευθεροτυπία και οι έρευνες στο vetonews.gr έγιναν πρωτοσέλιδα στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό τύπο.