Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023 11:28

Άμεσο σχόλιο για την δήλωση και την συγνώμη του Πρωθυπουργού

Γράφτηκε από τον
του Σπύρου Κουταβά
Επι του πιεστηρίου
Ο πρωθυπουργός αλλάζει 180 μοίρες "γραμμή" στην διαχείριση της πολύνεκρης τραγωδίας. κατόπιν προφανώς συμβουλών των επικοινωνιολόγων του.
Εγκαταλείπει την υπερασπιστική γραμμή του ανθρώπινου λάθους (στην πρωτη του δήλωση) και ζητά συγνώμη στο όνομα όλων όσων ευθύνονται διαχρονικά για το θέμα.
Είναι ειλικρινής ο πρωθυπουργός; Αλλαξε οπτική μετα την τραγωδία;
Νομίζω οτι και στα δύο ερωτήματα η απάντηση είναι ΟΧΙ.
Γιατί: Μεχρι πριν απο μια βδομάδα ο αρμόδιος υπουργός του (Καραμανλής) απο το βημα της βουλής είχε "σηκωμένο" το δάκτυλο προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καλώντας τους να ανακαλέσουν, όταν στην διαδικασία κοινοβουλευτικού ελέγχου έθεταν ερωτήματα για ζητήματα ασφάλειας των σιδηροδρόμων. Με τον ίδιο τρόπο αντιμετώπισαν καθε συνδικαλιστική φωνή που έθετε γραπτώς η με απεργία τέτοια ζητήματα (παλι ασφαλείας στην κίνηση των σιδηροδρόμων). Μάλιστα αλλάξαν και το νομικο πλαίσιο ωστε με διαδικασία ρουτίνας οι απεργίες των εργαζομένων να κηρύσσονται παράνομες και καταχρηστικές .
Η δήλωση του πρωθυπουργού είναι καλογραμμένη αλλά "μυρίζει" ψεύδος και υποκρισία.
Προφανώς ικανοποιεί μερίδα του δεξιού ακροατηρίου που "ανέβηκε στα κάγκελα" μετά την αρχική δήλωση του ιδίου για το "ανθρώπινο λάθος" του σταθμαρχη και την προκλητική συμπεριφορά των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ κα εξαρτώμενων απο την κυβέρνηση δημοσιογράφων που την "γραμμή" του πρωθυπουργού προσπάθησαν με κάθε τρόπο να περάσουν στην κοινωνία.
 
Η δήλωση του
 
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023 11:39
ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΑΒΑΣ

Πτυχιούχος της ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας

Για 15 χρόνια ανταποκριτής στην Δυτική Μακεδονία του Mega channel, και για 12 χρόνια στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Περαστικός  από το ημερήσιο Βήμα την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και για δύο χρόνια στην εφημεριδα  ΕΞΟΥΣΙΑ. Μεγαλύτερο διάστημα στις περιφερειακές τηλεοράσεις  West channel και  Flash tv

Βρέθηκε κοντά στα γεγονότα της κρίσης στα Βαλκάνια. Την  Αλβανική εξέγερση  του 1997, τους βομβαρδισμούς στο Κοσσυφοπέδιο, το κύμα προσφύγων που δημιούργησε ο πόλεμος, και την Αλβανόφωνη εξέγερση στα Σκόπια με τους βομβαρδισμούς στο Αρατσίνοβο εως την Συμφωνια της Οχρίδας (1999-2001).

Κείμενα του στο παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί σε αρκετές εφημερίδες της Περιφέρειας, ''Θάρρος, Πτολεμαίος και Πρωινός Λόγος''. Έχει γράψει τα κείμενα σε 9 ντοκιμαντέρ εκ των οποίων ένα συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Από τους βασικούς δημιουργούς της εφημερίδας vetonews.gr, όπου έχει την δική του στήλη στο editorial. 

Ορισμένα απο τα ρεπορτάζ στο ΑΠΕ ΜΠΕ, Mega, την Ελευθεροτυπία και οι έρευνες στο vetonews.gr έγιναν πρωτοσέλιδα στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό τύπο.