Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010 16:17

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Χ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ VETONEWS.GR, ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ''ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ''

altΚύριε Κουταβά.
Δεν μπορ
ώ να κατανοήσω τι ενοχλεί περισσότερο  εσάς και  τους άλλους, με τους οποίους ανταλλάσετε την σκυτάλη των μόνιμων πλέον επιθέσεων προς το πρόσωπο μου.
Μήπως το ό,τι είμαι εργαζόμενος στη ΔΕΗ, όπως μερικές ακόμη χιλιάδες; Μήπως γιατί ως Υποτομεάρχης (όπως εκατοντάδες άλλοι μέσα στη ΔΕΗ) υπονοείτε πως έχω περιορισμένα δικαιώματα έκφρασης; Μήπως γιατί έχω το θάρρος της γνώμης και την εκφέρω ελεύθερα μέσα από τοπικά μέσα ενημέρωσης, έντυπα και ηλεκτρονικά; Μήπως γιατί η ακηδεμόνευτη παρουσία μου στο κεντρικό δελτίο του FLASH, γίνεται και χωρίς καμιά επαγγελματική συναλλαγή; Μήπως γιατί οι εμφανίσεις μου αυτές ενοχλούν κάποιους, που εσείς ενδεχομένως να..
συμπαθείτε(και καλά κάνετε); Μήπως γιατί ακόμη στέκομαι όρθιος παρά τις γνωστές εκκλήσεις «ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ»;
Είναι δικαίωμα σας να ασκείται την δημοσιογραφία κατά τον τρόπο που εσείς νομίζεται ότι σας είναι προσφορότερος. Να αντιμετωπίζετε τις πολιτικές θέσεις με παραπολιτικές αιτιάσεις. Να αποτυπώνετε την δημοσιογραφική σας ματιά, με χρήση της ιδιότυπης αργκό του τύπου, «μεγάλε κόλλα δύο». Να αποφαίνεστε για τα δελτία ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού που επανειλημμένα σας φιλοξενεί, με εκφράσεις του είδους «Όταν όμως η ενημέρωση γίνεται κωμωδία το έργο δεν μπορεί να παιχτεί ούτε σε συνοικιακή αίθουσα» ή «παράσταση που παίχτηκε σε τηλεπαράθυρα του FLASH» κλπ.
Αλλά το να προβαίνετε σε διαπιστώσεις του είδους ότι τάχα εγώ αναρωτήθηκα γιατί η ΔΕΗ «δεν έρχεται σ’ έναν συμβιβασμό αποζημιώνοντας τον δικαιούχο», ξεφεύγει από τα όρια της στοιχειώδους δημοσιογραφικής δεοντολογίας, της οποίας υποτίθεται ότι υπερασπίζεστε. Σας συνιστώ να ξαναδείτε το δελτίο και θα διαπιστώσετε ότι δεν λέω τίποτα περισσότερο ή λιγότερο απ’ αυτό που και σεις εύλογα επισημαίνετε, ότι δηλαδή η ΔΕΗ έχει υποστεί ζημιές που «κοστίζουν δεκάδες εκ. ευρώ… από τις καθυστερήσεις στην διάνοιξη του ορυχείου». 
Τέλος η αναφορά σας προς το πρόσωπο μου «καταλαβαίνω ότι, όταν υπάρχουν τέτοια στελέχη στις ΔΕΚΟ είναι λογικό να αναρωτιέται ο Γ. Παπανδρέου που πήγαν τα λεφτά», ξεπερνάει κάθε όριο. Θέλω να πιστεύω ακόμη πως είστε σε θέση να εκτιμήσετε, ότι τέτοιου είδους ατεκμηρίωτες αναφορές όχι μόνο προσβάλλουν την προσωπικότητα μου, αλλά απειλούν την κοινωνική  και υπηρεσιακή-εργασιακή μου οντότητα.  Γι’ αυτό και σας καλώ – αφού δημοσιεύσετε την παρούσα επιστολή μου – να προβείτε το ταχύτερο δυνατό σε άμεση και σαφή ανάκληση τους,  άλλως θα καλεστείτε να τις τεκμηριώσετε δημοσίως.

Χρήστος Παπαδόπουλος
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2010 11:11