Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010 11:22

ΣΤΟΧΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

altτου Μιχάλη Ραμπίδη*
Για το σημερινό πολιτικό αδιέξοδο της Ελλάδας ισχύει σαφώς το κυρίως για τους έχοντες εξουσία πολιτικούς, αυτούς που κυβέρνησαν τη χώρα.
Πέρασε το χρόνο η πτώση της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, αλλά ο ίδιος βάλλεται ανηλεώς και συστηματικά από μεγάλη μερίδα φερέφωνων των γνωστών συγκροτημάτων, σαν να ήταν ο μοναδικός κυβερνήτης από το 1974.
Μήπως εκδικούνται οι αναλογιζόμενοι ..
τις συνέπειες για τους ίδιους και τα συγκροτήματά τους, αν δεν έβαζε φρένο η ΕΕ των ιδίων συμφερόντων, στη βούληση Καραμανλή να τους κόψει το φαγοπότι (δουλειές ΜΜΕ & δημόσια έργα) και να ξεχρεώσουν επιτέλους όσα φοροκλέπτουν και εισφοροδιαφεύγουν; Τολμά ο κ Παπακωνσταντίνου να αποκαλύψει πόσα Δις Ε χρωστούν στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία μόνον οι έξι (6);
Μήπως ενοχλούνται από τη σιωπή του τ. πρωθυπουργού, επειδή τους αφαιρεί τη δυνατότητα να παρερμηνεύσουν, παραποιήσουν ή και αποκρύψουν τα λεγόμενά του; Ή πρέπει να κτυπά το θυροτηλέφωνο κάθε οικοδομής για να σταματήσει τον οχετό λάσπης κάθε υπόδουλου καλοπληρωμένου κονδυλοφόρου; Τι να πει για το Βατοπέδι, αφού μίλησε με την απαλλαγή Ρουσόπουλου η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Σε αντίθεση με τους Μαντέλη & Τσουκάτο που οι ίδιοι ομολόγησαν ότι χωρίς ποτέ να καθίσουν στο .
Μήπως φοβούνται τον καπετάνιο του πλοίου που μέσα από ισχυρή θαλασσοταραχή πολλών μποφόρ επέζησε………. έστω με σοβαρές απώλειες;
Επιχειρούν με κάθε τρόπο την εμπλοκή του, φέρνοντάς τον στο κέντρο της αντιπαράθεσης ανάμεσα σε Σαμαρά & Μπακογιάννη. Όπως έκαναν και στις εσωκομματικές εκλογές, καταλογίζοντάς τον υποστήριξη πότε στη μια και πότε στην άλλη πλευρά.
Σκανδαλίζονται γιατί δεν ομιλεί και τους αφαιρεί τη δυνατότητα να απολαύσουν μια όπως την ονειρεύονται, μ’ ένα μονόλογο του κεντρικού ήρωα που θα κατέληγε στην κάθαρση, μέσα από την αυτοκαταστροφή του.
Σήμερα περισσότερο υποψιασμένος και σοφός από τα διδάγματά του, είναι βέβαιο ότι δεν θα ξαναεπέλεγε την στην βαρέως ασθενούσα οικονομία το 2007 ούτε ανάξιους και πιθανώς ανυπόληπτους συνεργάτες , για να αντιμετωπίσει ένα σύστημα βαθέων διαπλεκόμενων συμφερόντων.
Είναι όμως εξ ίσου βέβαιο ότι και σήμερα θα ξαναέλεγε ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν.
Θα ξαναέβαζε ΒΕΤΟ στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ
Θα ξαναέγραφε με τον κ Πούτιν όλες τις συμφωνίες για την ενέργεια που τόσο ενόχλησαν τους Αμερικάνους.
Θα αρνιόταν πεισματικά να παραλάβει ελαττωματικά υποβρύχια που γέρνουν, από την κ Μέρκελ .
Και σίγουρα θα ξανααπέρριπτε την του φοροεισπράκτορα των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, σ’ αυτούς που προσκυνούν το ΔΝΤ και τους τραπεζίτες.

-ειναι τ. μέλους Κεντρικής Επιτροπής Ν.Δ*.

Υ.Γ. Αξίζει στη σημερινή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ η ίδια ακριβώς συναίνεση που έδωσε σύσσωμη η αντιπολίτευση, στην κυβέρνηση της Ν.Δ. ούτε λιγότερο, ούτε περισσότερο. Και μάλιστα με 152 Βουλευτές και απέναντι ένα σκληρό πεζοδρόμιο, με μπροστάρη τον Γιώργο Παπανδρέου να αρνείται οποιαδήποτε έκκληση για συνεννόηση σε πολύ μικρότερα ζητούμενα. Ας είναι για μια φορά ο κ Γ.Παπανδρέου με 157 Βουλευτές και όλους τους πρόθυμους και η Ν.Δ. με τον Α.Σαμαρά με τους συμπατριώτες.
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010 11:32