Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 16:13

Πρόσκληση για συμμετοχή σε Ανταλλαγή Νέων Erasmus+ με τους Ενεργούς Νέους στη Γαλλία!

Το πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων με τίτλο "Inclusivity in Motion: Redefining Sport For All" δημιουργεί ένα ανοιχτό και γόνιμο περιβάλλον για τους συμμετέχοντες/ουσες με σκοπό να καταρρίψει στερεότυπα και να καλλιεργήσει

ένα συμπεριληπτικό περιβάλλον μέσω των αθλημάτων. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα εστιάζει σε αθλητικές δραστηριότητες, στην υγιεινή διατροφή, στον αναστοχασμό και γενικότερα στην ευημερία του ατόμου και του συνόλου. Οι νέοι/νέες συμμετέχοντες/ουσες θα λάβουν μέρος σε μη τυπικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες και αθλητικές δοκιμασίες που θα διεξάγονται από επαγγελματίες συντονιστές, παράλληλα με ψυχαγωγικές δράσεις, με στόχο την ευαισθητοποίησή τους σε διάφορα αθλήματα. 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με Ευρωπαϊκούς φορείς νεολαίας και συγκεκριμένα με τον οργανισμό “La Bulle St. Galmier”, αναζητούμε 12 άτομα, ηλικίας από 15-17 ετών, που θα εκπροσωπήσουν τον Όμιλο Ενεργών Νέων Δυτικής Μακεδονίας - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας στo Saint - Christo της Γαλλίας. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του προγράμματος είναι από  20 έως 27 Ιουλίου 2024 (συμπεριλαμβανομένων των ημερών άφιξης και αναχώρησης).

Απαραίτητα προσόντα/δεξιότητες για την επιλογή συμμετεχόντων/ουσών αποτελούν τα εξής:

  • Να σας αρέσει να συνεργάζεστε με νέους/νέες σε οργανώσεις νεολαίας
  • Να είστε ανοιχτός/ή να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας σε κοινωνικό επίπεδο               
  • Να γνωρίζετε πολύ καλά αγγλικά (αυτή θα είναι η γλώσσα επικοινωνίας που χρησιμοποιείται καθ' όλη τη διάρκεια του youth exchange)
  • Να συμμετέχετε ενεργά σε όλη τη διάρκεια και τις διαδικασίες των δραστηριοτήτων
  • Να είστε κάτοχοι της Κάρτας Μέλους του ΟΕΝΕΦ για το 2024 (η διαδικασία εγγραφής μέλους περιγράφεται εδώ)

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την 29η Απριλίου 2024, κάνοντας αίτηση στην παρακάτω φόρμα:

https://forms.gle/1ZF6HWrc9veNYQug6 

Οι συμμετέχοντες/ουσες επιβαρύνονται με τυχόν επιπλέον έξοδα μετακίνησης. Η συμμετοχή επιβεβαιώνεται με προκαταβολή 100€ (εφόσον επιλεγείτε) και το τελικό ποσό θα διαμορφωθεί μετά την έκδοση των αεροπορικών εισιτηρίων. Τα έξοδα διαμονής και διατροφής  καλύπτονται πλήρως. 

 

Περισσότερες πληροφορίες:

?Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

? 2385101446 (καθημερινές 10:00-15:30)

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 16:15