Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 10:42

Φλώρινα: Συνάντηση του δημάρχου με εκπροσώπους της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας

Η συνάντηση είχε ως στόχο τη γνωριμία με το έργο της διεπιστημονικής ομάδας και  την αναλυτικότερη ενημέρωση σχετικά με την παροχή των υπηρεσιών της στους δημότες της Φλώρινας.

Όπως ανέφεραν η κα Κατερίνα Μέτσιου και η κα Αναστασία Γκάλφα, η Κινητή Μονάδα παρέχει προγράμματα πρόληψης, διάγνωσης και θεραπευτικής παρέμβασης, καθώς και ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και επανένταξης.Οι υπηρεσίες είναι δωρεάν, αφορούν παιδιά και εφήβους και θα παρέχονται σε χώρο που θα παραχωρήσει ο Δήμος Φλώρινας. 

Ο κ. Γιαννάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έναρξη της συνεργασίας του Δήμου με την Κινητή Μονάδα, ενώ υπογράμμισε πως η δημοτική αρχή θα υποστηρίξει έμπρακτα το έργο της σε ό,τι χρειαστεί. Παράλληλα, τόνισε πως οι ήδη υπάρχουσες κοινωνικές δομές του Δήμου παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και φροντίδα. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Φλώρινας Σοφία Φουδούλη - Τζώτζη και Κώστας Ρόζας, καθώς και οι: Θανάσης Κάτης, διευθυντής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Φλώρινας, Μαρία Γαζέα, κοινωνική λειτουργός της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Ματθαίος Καργάκης, κοινωνιολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου, Σταυρούλα Παπανικολάου, ψυχολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου, Δέσποινα Τζέτζη, κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας, Ραχήλ Ρίζου, ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας και Ειρήνη Γιαγκούλα, Ελένη Γεωργιάδου, Μαρία Παπαθανασίου, Φλώρα Δημητρίου, κοινωνικές λειτουργοί του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι".

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 10:44