Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2016 12:42

Για απόπειρα απάτης συνελήφθη 28χρονος σε περιοχή των Γρεβενών -Χρήσιμες συμβουλές της αστυνομίας Κοζάνης

Συνελήφθη χθες (04-10-2016) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών 28χρονος ημεδαπός για απόπειρα απάτης σε περιοχή των Γρεβενών

 

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος προσέγγισε 80χρονη ημεδαπή στην είσοδο της οικίας της σε περιοχή των Γρεβενών και ισχυριζόμενος ψευδώς γνωριμία του με συγγενικό της πρόσωπο (υιό της) και προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του από τις αστυνομικές αρχές, αποπειράθηκε να την εξαπατήσει.

Αναζητήθηκε ο 28χρονος από αστυνομικούς και αφού άμεσα εντοπίστηκε, συνελήφθη.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του συλληφθέντα και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Με αφορμή το περιστατικό αυτό, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας υπενθυμίζει ορισμένες χρήσιμες συμβουλές:
• Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όταν άγνωστοι προσπαθήσουν να σας πείσουν για την καταβολή χρηματικού ποσού, με το πρόσχημα επείγουσας ανάγκης συγγενικού - φιλικού προσώπου (π.χ. νοσηλεία σε νοσοκομείο).Το ίδιο μπορεί να προσπαθήσουν και τηλεφωνικά. Για τους ίδιους λόγους να μην ενδίδετε σε προτροπές για συνάντηση (ραντεβού κ.λπ.).
• Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα χαρακτηριστικά των δραστών, καθώς και τα οχήματα με τα οποία κινούνται (αριθμό κυκλοφορίας, μάρκα οχήματος, χρώμα κ.λπ.), για να βοηθήσετε το έργο των διωκτικών αρχών.
• Να ενημερώνετε πάντα τις αστυνομικές Αρχές, ακόμη και σε περίπτωση απόπειρας απάτης σε βάρος σας.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2016 12:47