Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 14:57

Οι ιστολογικές εξετάσεις θα "ρίξουν φως" στον θάνατο του βρέφους στο νοσοκομείο Γρεβενών

Η νεκροψία νεκροτομή του μόλις 35 ημερών βρέφους που ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι στην Ιατροδικαστική υπηρεσία Κοζάνης, δεν έδωσε σαφείς ενδείξεις για τα πραγματικά αίτια του θανάτου του.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο Ιατροδικαστής Κοζάνης κ. Ιωάννης Φούντος «ελήφθησαν δείγματα προκειμένου να γίνουν ιστολογικές εξετάσεις» που αναμένεται να ‘’ρίξουν φως’’ στον αιφνίδιο θάνατο του βρέφους.  Παρόντας στην διαδικασία της νεκροτομής ήταν και ιδιώτης Ιατροδικαστής ως τεχνικός σύμβουλος της Οικογένειας. Το μόλις 35 ημερών βρέφος έφεραν οι γονείς του με πυρετό στο νοσοκομείο Γρεβενών και δύο ημέρες μετά πέθανε στην Παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου. Μέχρι στιγμής η  διοίκηση το νοσοκομείου Γρεβενών  δεν προχώρησε σε κάποια ανακοίνωση για το περιστατικό, ωστόσο ο  πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών  Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Δυτικής Μακεδονίας (ΕΙΝΔΥΜ) Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης,  χωρίς να αναφέρεται άμεσα στο περιστατικό, επεσήμανε  ότι οι Νοσοκομειακοί Γιατροί εξέδωσαν ειδική ανακοίνωση και πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στο νοσοκομείο Γρεβενών  για τις σοβαρές ελλείψεις σε Ιατρικό προσωπικό όπου σε 4 βασικά τμήματα (Αναισθησιολογικό, Παθολογικό, Ακτινολογικό και Μικροβιολογικό-Αιμοδοσία) για 10 ημέρες το μήνα δεν υπάρχει γιατρός με αποτέλεσμα η εφημεριακή τους λειτουργία να καθίσταται  προβληματική.

Σπύρος κουταβας

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 15:00